serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,298 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 8 Eki 2014 #11 Puk kodu telefonla alakalı değil sim kartınız bloke olmuş pin kodunuzu 3 kez hatalı girmişsiniz.
Konu Sah azat_ Üye Katılım 26 Ara 2013 Mesajlar 264 Puanları 1 8 Eki 2014 #12 serkan_48' Alıntı: Puk kodu telefonla alakalı değil sim kartınız bloke olmuş pin kodunuzu 3 kez hatalı girmişsiniz. Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum işte oldu bişeyler ayrıca hat annemin üstüne nasıl yapacaz başkan ???
serkan_48' Alıntı: Puk kodu telefonla alakalı değil sim kartınız bloke olmuş pin kodunuzu 3 kez hatalı girmişsiniz. Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum işte oldu bişeyler ayrıca hat annemin üstüne nasıl yapacaz başkan ???
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,298 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 8 Eki 2014 #13 Sim kartınızı aldığınızda kartın bağlı olduğu plastikte yazar. Yoksa operatörünüzü arayıp isteyeceksiniz. Ancak annenizin araması gerekiyor. kimlik bilgilerini isteyecekler operatörünüzden alabilirsiniz.
Sim kartınızı aldığınızda kartın bağlı olduğu plastikte yazar. Yoksa operatörünüzü arayıp isteyeceksiniz. Ancak annenizin araması gerekiyor. kimlik bilgilerini isteyecekler operatörünüzden alabilirsiniz.
Konu Sah azat_ Üye Katılım 26 Ara 2013 Mesajlar 264 Puanları 1 8 Eki 2014 #14 işte o simkartın çıktı o parçayı kaybettim bende kara kara ne yapacamı düşünüyorum acaba telefoncuya gidip telefonu çaldırdım yede sim kart ver desem olmaz mı ??
işte o simkartın çıktı o parçayı kaybettim bende kara kara ne yapacamı düşünüyorum acaba telefoncuya gidip telefonu çaldırdım yede sim kart ver desem olmaz mı ??