confickerbelasi
Profesyonel Üye
bataryasız kullanma yakarsın kablolarla oynama yakarsın ki yakan oldu yeni batarya anakarttan ucuz olur.
adaptör ile çalışır demişlerdi. Uygun volt verirsem sorun olurmu. Resim attım bi bakar mısın rica etsembataryasız kullanma yakarsın kablolarla oynama yakarsın ki yakan oldu yeni batarya anakarttan ucuz olur.
Laptopta 2 pil olduğu için mi 4 kablo var. Bir kırmızı bir siyah kabloyu bağlasam yeterli olmaz mı. Sorumluluk bende kardeşartıları iki kırmızıya eksileri siyahlara bağlıcanda yanarsa mesuliyet kabul etmem...
Sağol kardeşim. Adaptör yarın gelecek. 3.7 volta ayarlayıp deneyecem. dıştaki kırmızı kabloyu artıya diğer dıştaki siyah kabloyu eksiye bağlayıp deneyecem. Doğru mudur2 pil olduğu için önce bir gruba ver çalışmazsa ikisinede ver.
Ben Hiç denenmeyen birşeyi denemek istiyorum. Pilden Laptopa giren uçlara aynı volt değerinde yani 3.7 volt Elektrik verecem.sırf bunun için volt ayarlı adaptör aldımÇalışmaya bilir ben de de samsung laptop var bataryayı çıkarınca hiç çalışmıyor benim şarj aleti bozuk batarya da ölü tam şarjda 10-30 dk arasında çalışıyor.Batarya yı çıkarınca hiç açılmıyor eğer açılırsa şarj alıyor yazarsa Ekran sağ köşede bilgisayar çalışıyor yazmazsa açılmıyor bile açılırsa şarj alıyor yazmazsa kısa sürede kapanıyor batarya takılı şarj aleti bağlıyken batarya yı sökersem bilgisayar kapanıyor benim laptop da batarya yerindeyse çalışma imkanı var yoksa çalışmıyor
Tabletin kendi adaptörü ile mi yoksa pilin üstünde yazan volt kadar akım veren bir adaptör ile mi yaptın kardeşim?ht yani hometech tablete onu yaptım bozuldu...