coskunotomasyon Üye Katılım 7 Kas 2013 Mesajlar 34 Puanları 1 Konum kocaeli 25 Ocak 2023 #21 kocamanusta' Alıntı: zarar gören uç kısmında metalden sonra 3-4 mm plastik bi çıkıntı var mıydı? Genişletmek için tıkla ... Evet var kırıldı
kocamanusta' Alıntı: zarar gören uç kısmında metalden sonra 3-4 mm plastik bi çıkıntı var mıydı? Genişletmek için tıkla ... Evet var kırıldı
kocamanusta Profesyonel Üye Katılım 14 Nis 2009 Mesajlar 2,833 Puanları 1,231 26 Ocak 2023 #22 coskunotomasyon' Alıntı: Evet var kırıldı Genişletmek için tıkla ... sensor kabloların girdiği klemensi fotoğraflayabilir misin? mümkünse kablo renklerini görmek istiyorum.
coskunotomasyon' Alıntı: Evet var kırıldı Genişletmek için tıkla ... sensor kabloların girdiği klemensi fotoğraflayabilir misin? mümkünse kablo renklerini görmek istiyorum.
coskunotomasyon Üye Katılım 7 Kas 2013 Mesajlar 34 Puanları 1 Konum kocaeli 26 Ocak 2023 #23 kocamanusta' Alıntı: sensor kabloların girdiği klemensi fotoğraflayabilir misin? mümkünse kablo renklerini görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla ... kocamanusta' Alıntı: sensor kabloların girdiği klemensi fotoğraflayabilir misin? mümkünse kablo renklerini görmek istiyokahbe Genişletmek için tıkla ... Kahve artı mavi eksi siyah görünen yerde en altta ınpıta bağlı Ekli dosyalar Screenshot_2023-01-25-23-49-29-942_com.whatsapp.jpg 154.2 KB · Görüntüleme: 12
kocamanusta' Alıntı: sensor kabloların girdiği klemensi fotoğraflayabilir misin? mümkünse kablo renklerini görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla ... kocamanusta' Alıntı: sensor kabloların girdiği klemensi fotoğraflayabilir misin? mümkünse kablo renklerini görmek istiyokahbe Genişletmek için tıkla ... Kahve artı mavi eksi siyah görünen yerde en altta ınpıta bağlı
kocamanusta Profesyonel Üye Katılım 14 Nis 2009 Mesajlar 2,833 Puanları 1,231 26 Ocak 2023 #24 coskunotomasyon' Alıntı: Kahve artı mavi eksi siyah görünen yerde en altta ınpıta bağlı Genişletmek için tıkla ... fotodan çözümleme yapamıyorum. sensör PNP-NPN olabilir ayrıca NA/NK çıkış olabileceği de dikkate alınmalı.
coskunotomasyon' Alıntı: Kahve artı mavi eksi siyah görünen yerde en altta ınpıta bağlı Genişletmek için tıkla ... fotodan çözümleme yapamıyorum. sensör PNP-NPN olabilir ayrıca NA/NK çıkış olabileceği de dikkate alınmalı.
coskunotomasyon Üye Katılım 7 Kas 2013 Mesajlar 34 Puanları 1 Konum kocaeli 26 Ocak 2023 #25 kocamanusta' Alıntı: fotodan çözümleme yapamıyorum. sensör PNP-NPN olabilir ayrıca NA/NK çıkış olabileceği de dikkate alınmalı. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ustam sağolasın vaktini ayırdığın için
kocamanusta' Alıntı: fotodan çözümleme yapamıyorum. sensör PNP-NPN olabilir ayrıca NA/NK çıkış olabileceği de dikkate alınmalı. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ustam sağolasın vaktini ayırdığın için
kocamanusta Profesyonel Üye Katılım 14 Nis 2009 Mesajlar 2,833 Puanları 1,231 26 Ocak 2023 #26 coskunotomasyon' Alıntı: Teşekkür ederim ustam sağolasın vaktini ayırdığın için Genişletmek için tıkla ... rica ederim böyle konularda uzaktan yardımcı olmak zor zaten. bi müddet bekleyin isterseniz bilen bi meslektaşımız devreye girebilir ya da servisinden yardım alabilirsiniz.
coskunotomasyon' Alıntı: Teşekkür ederim ustam sağolasın vaktini ayırdığın için Genişletmek için tıkla ... rica ederim böyle konularda uzaktan yardımcı olmak zor zaten. bi müddet bekleyin isterseniz bilen bi meslektaşımız devreye girebilir ya da servisinden yardım alabilirsiniz.
Cibo Otomasyon Üye Katılım 16 Eyl 2015 Mesajlar 270 Puanları 16 Yaş 30 Konum İstanbul 26 Ocak 2023 #27 ben her türlü npn bağlarım pnp de olsa sensör npn çevirir bağlarım araya PLC slim röle koyarak .