Farklı görüşlere tahammülümüz yoksa ve bunu devlet düşmanlığı olarak görüyorsanız , kendiniz gibi düşünenlerin olduğu yerlere gidebilirsiniz . Sizin için değil herkes için geçerli
Siyasi görüşe Farklı görüşe demokratik ve sosyal bakışınız ve yaklaşımınız böyle olması beni açıkcası çok şaşırttı. Demokraside insanlar bir birlerinin hür iradesi ve özgürlüğünü tehlikeye veya zora sokmayacak şekilde kişiliklerini ve düşüncelerini betimleyebilir. Ki böyle bir sosyal grup alanda da olabilir. Görüş yada bakış açısı sizden farklı olan birine bu söyleminizi açıkçası hiç hoş görmedim ve bunu belirtmek durumunda his oluştu. Farklı bir takım tutsa da böyle davranacakmısınız?
Şunu diyebilirsiniz; kardeşim burası teknik bir platform teknik dışında burada siyaset, futbol ve benzeri söylem ve hareketlere izin yoktur. Haklı yada deği!
Siyaset yada futbol için uygun platformlara giriş yapabilirisniz.... gibi. Böyle yapmanızı beklerdim.
Siyaset ve polemiği olmadığı için sevdiğim bir siteydi ama bir yöneticinin bunu yapmazda hiç hoş değil ve hem size hem de kontrolkalemine yakıştıramadım...
Bu görüş olarak saygıyı kendinizin beklediği ama sizin göstermediğiz bir duruma döndü.
Biz küçükken mahalle maçlarında herkezin futbol topu yoktu malum maddi durum yeterliliği. Topu olan oyunu istediği gibi kurar istediği oyun kurallarını koyardı.
Siz de top benim istediğim kuralı koyarım diyorsanız
Kontrolkalemi'ni tarafsız bir teknik platform olmaktan çıkarmış oluyorsunuz.
Hayatta sevmediğim 5 muhabbet vardır:
1) Siyaset muhabbeti
2) Futbol muhabbeti
3) Para muhabbeti
4) Kadın muhabbeti
5) Irkçılık Muhabbeti
Bunlar dostu dosta küstürür hatta düşman eder!!!
Ben bunları yazmak zorunda hissettim bana kızabilir hatta burası benim kuralları ben koyarım banladım seni de diyebilirsiniz.
İyi günler....