NYM, NYY, NYA...

H07V-U (NYA)
Bakır iletkenli , pvc izoleli kablo. Genellikle max 70 dereceye kadar çalışırlar.

Kullanıldığı yerler : Dağıtım panolarında, sabit tesislerde , tesisatlarda boru içinde , kapalı ve kuru ortamlarda kullanılır.
H07V-R (NYA)
Bakır iletkenli , pvc izoleli kablo. Genellikle max 70 dereceye kadar çalışırlar.

Kullanıldığı yerler : Dağıtım panolarında, sabit tesislerde , tesisatlarda boru içinde , kapalı ve kuru ortamlarda kullanılır.
H05V-K (NYAF)
İnce çok telli bakır , pvc izoleli kablo. Genellikle max 70 dereceye kadar çalışırlar.

H07V-K (NYAF)
İnce çok telli bakır , pvc izoleli kablo. Genellikle max 70 dereceye kadar çalışırlar.

H03VV-F (TTR) – H05VV-F (TTR)
İnce çok telli bakır , pvc izoleli ve pvc dış kılıflı kablo. Genellikle max 70 dereceye kadar çalışırlar.

Kullanıldığı yerler : Mekanik zorlamanın az olduğu uygulamalarda kullanılırlar. Genelde ev gereçlerinde tercih edilir.

NVV (NYM)
pvc izoleli ,pvc dolgulu , pvc dış kılıflı kablo. Genellikle max 70 dereceye kadar çalışırlar.

Kullanıldığı yerler : Mekanik zorlamanın olmadığı yerlerde , he rtürlü yapıda sıva içi ve sıva dışı tüm uygulamalarda kullanılır..
YVV (TSE), NYY (VDE)
Bakır iletken , pvc izoleli , pvc dolgulu , pvc dış kılıflı kablo. Genellikle max 70 dereceye kadar çalışırlar.

Kullanıldığı yerler : Güç , aydınlatma , toprak altında ve kablo kanallarında mekanik zorlamanın fazla olmadığı yerlerde kullanılırlar.

Tip ( A )
H Harmonize Tip

A Ulusal Tip

Anma Gerilimi ( B )
01 100/100 V

03 300/300V

05 300/500 V

07 450/750 V

1 0,6/1 kV

İzolasyon Malzemesi ( C )

V PVC (Polivinil Klorür)

V2 PVC (+90°C)

V3 PVC Düşük Sıcaklıkta Çalışabilen

B Etilenpropilen Kauçuk

E PE (Polietilen)

X XLPE (Çapraz Bağlı Polietilen)

R Doğal ve/veya Sentetik Kauçuk

S Silikon Kauçuk

Kılıf Malzeme / Sheath Material ( D )
V PVC / PVC (Polivinil Klorür)

V2 PVC (+90°C)

V3 PVC Düşük Sıcaklıkta Çalışabilen

V5 PVC Yağa Dayanıklı

Q Poliüretan

J Cam Fiber Örgü

R Doğal ve/veya Sentetik Kauçuk

N Polikloropren Kauçuk (PCP)

S Silikon Kauçuk

T Tekstil Örgü

Özel Konstrüksiyon ( E )
C Bakır Örgü Ekran

H Damarlı Ayrılabilen Yassı Kablo

H2 Damarlı Ayrılmayan Yassı Kablo

H6 Damarlı Ayrılmayan Yassı Kablo – Vinçler İçin

H8 Spiral Kablo

Özel Konstrüksiyon ( F )
U Tekli İletken

R Çoklu İletken

K İnce Çok Telli İletken

F İnce Çok Telli İletken (bükülgen)

H Çok İnce Telli İletken

D İnce Çok Telli İletken (kaynak kablosu)

E Çok İnce Telli İletken (kaynak kablosu)

F Gelinteli Biçiminde İletken

Damar Sayısı ( G )
Koruyucu İletken ( H )

G G Sarı Yeşil Koruyucu İletken

X X Koruyucu İletkensiz

İletken Kesiti ( X.Y )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…