o.g izalatörler sıkı bağ veakım ve gerilim trafoları

umut_

Üye
burçin bey sizden kapsamlıbir bilgi istesem o.g izalatörleri sıkı bağ yapılışı aliminyum iletkenler yeraltıı boxları nın hakkında bilgi resim ve dökümanlar elektrik iç tesisatı hakkında resim bilgi varsa bilgilerinizi paylaşırsanız

Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
sn:umut_

Ilk once Alüminyum iletkenle başlıyalım istedim.Konuyla ilgili döküman ektedir

*ALINTIDIR*

Ekli dosyalar

• alüminyum iletken.rar
    116 KB · Görüntüleme: 24
Verdiğiniz bilgiler için tşkler, dökümanda yer altı kablolarında aliminyum iletkeninin bakır iletkenine olan üstünlüğü, faydası anlatılmış, peki madem öyle uygulamada neden hala bakır iletken tercih edilmektedir?

öncelikle burçin bey cok teşekkürler şunu söylemek istiyorum alimiunyum konusunda bilgisi güzeldi ama mümkünse elektrik şebekelerinde aliminyum çeşitlerini alçak gerilimde mesala benim bildiğim rosse aster ama ben bunlar hakkında yeterli bilgim yok orta gerilim çeşitlerini de resimli dökümanlarını bekliyorum bi ikincisi diğer sorduğum konuları da gönderirsen sevinirim şimdiden teşekkürler paylaşımlar için

Forum istatistikleri

Konular
129,687
Kullanıcılar
452,389
Son üye
murat0441

Yeni konular

Geri