bozuk saat
Üye
1 Yıl boyunca gece gündüz kpss çalıştım,sonuclar henüz açıklanmadı ama 4. atamaya belki atanabilirim gibi görünüyor.Özel sektör desen başvurmadıgım yer kalmadı geri dönen yok.Buarada 1 yıldır mezunum.Ne yapacagımı,nereye başvuracagımı şaşırdım hergün kara kara düşünüyorum.Tecrübesiz ve hiçbir şey bilmediğimi hissediyorum.Ne olur bana bir fikir verin.
Yeni mezun Elektrik mühendisi yapı denetimde kontrol elemanı olarak çalışsa ne kadar alır bir de risk, sorumluluğu falan var mıilinizde yer alan yapı denetim kuruluşlarına da başvurabilirsiniz.
iyi diyorsunuz da nasıl bozmayayımm hayatta hiçbir amacı olmadan yaşamak ,hergün boş boş evde oturmak,halen para kazanamamak,etrafımdaki insanların sürekli halen mi iş bulamadın muhabbetlerine katlanmak nedir bilir misiniz.kara kara düşünmeyin moral in iyi ilaçtır, eğer moralinizi bozarsanız bunun size çok zararı olur umarım kazanırsınız kpss yi atarsınız devlet kapısına kapağı ondan sonra gel keyfim gel ...salla başını al maaşını ohh takma kafana şapkadan başka bir şey..
iyi diyorsunuz da nasıl bozmayayımm hayatta hiçbir amacı olmadan yaşamak ,hergün boş boş evde oturmak,halen para kazanamamak,etrafımdaki insanların sürekli halen mi iş bulamadın muhabbetlerine katlanmak nedir bilir misiniz.
her işin riski ve sorumluluğu vardır. devlette çalışsanız bile risk ve sorumluluğunuz vardır. başınızda denetçi mühendis olacağı için size yardımcı olur. maaş asgariden başlar. zamanla artar.Yeni mezun Elektrik mühendisi yapı denetimde kontrol elemanı olarak çalışsa ne kadar alır bir de risk, sorumluluğu falan var mı
Yeni mezun Elektrik mühendisi yapı denetimde kontrol elemanı olarak çalışsa ne kadar alır bir de risk, sorumluluğu falan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?