merhaba güzel insan, sana bir tamirci olarak yardım etmeye çalışayım. öncelikle eksik bilgileri tamamlamanı tavsiye ederim (aldığın ürünün linki ve bilgilerini tam olarak görelim ki) şimdi aracımı 12 volt
80 voltta eni verimle çalışan bir kandil aldım. hadi bu amca yolumu aydınlatsın dedim aracımın çakmak girişine bağladım, hüngür hüngür o ne kandil kendini aydınlatıyor. ahanda nerede hata yaptım ki? yahu bu kandil 9 voltla, 80 volt arası çalışıyor (çektiği amperi, kaç watt olduğunu da bilmiyorum) acaba ben bu kandile 12 volt verdiğim için mi, kendini aydınlatıyor? yoksa 80 volt mu? vermeliyim. mantık süzgecim 80 volt ver diyor da benin düldül 12 volt. şimdi bu kandile nasıl 80 volt verebilirim sorusuna cevap aramak lazım değil mi? böyle devrelere dc-dc up town diyorlar acaba 80 volt olanı var mı? (aramak lazım)
https://www.trendyol.com/zauss/dc-d...ltici-20a-1200w-voltaj-regulatoru-p-134133430 ( al demiyorum aramada bulduğum ilk link)
şimdi ne yapmak lazım? kandil bilgileri ve bu dc up amca ile çalışır mı? ve ben bunu nasıl bağlarım sorusuna bakmak lazım değil mi? kolay gelsin.