OG Analiz-Kayıt Bilgi Cihazı

TEİAŞ ve TEDAŞ da ENTES firmasının MPR 63 analizörleri kullanılmakta çalıştığım trafo merkezinde 380-154-34,5-0.4 kV tüm çıkışlarda 30 adet analizör var. anlık saatlik ve puant değerleri akım gerilim MW MVAR MVA kWh Kvarh harmonikler vs tüm elektriksel değerler izlenebilmektedir. Ayrıca bu değerler Excell formatında 5 dk.lık saatlik geriye dönük tüm tarihlerde dökümü alınabilmektedir. İnternet üzerinden izleme yapılmaktadır. Röle üzerinde iki adet alarm çıkışı bulunmaktadır.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.


Epeydir araştırıyorum, teiaş için bu dediğin mpr63 lüks bile çünkü onların böyle bir kalite kaygıları yok. Lakin dağıtım firmaları ticari ve teknik kalite yönetmeliğine göre Enerji Kalite Analizörü ile enerjilerini ölçmek zorunda bu cihazlar da 1800-5000 Avro gibi yüksek maliyetteler.

Avrupalı parayı böyle kazanıyor işte biz çiftçilik yapaduralım elemanlar arge ile yeni şeyler keşfediyor devletimize kanun çıkarttırıyorlar ve fahiş fiyattan üç kuruşluk ürünü satıyorlar... Çok çalışmalıyız çok...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…