OG Arıza Gösterge Cihazı

Evcioglu

Üye
Katılım
14 Ara 2007
Mesajlar
93
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar uzun uğraşlarım sonucu ayarı da yapıldı, arıza durumlarında kontrolü yapıldı ve sorunsuz çalışıyor, iletkene taktığımız cihazdan daha sonra bir arıza oluştuysa LED' ler yanıp sönüyor, eğer cihazdan önce arıza oluştuysa LED' ler yanmıyor. Yani hat tutmaması durumunda cihaza gidip baktığımızda arıza cihazın "önündemi arkasındamı" bu sorunun cevabını, ayrıca cihazın arkasındaysa hangi fazdan geldiğini tespit edebiliyoruz, çünkü arıza hangi fazdan geliyorsa o fazdaki cihazın LED' leri yanıyor. Saatlerce hat dolaşmaktan kurtulduk
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
arkadasım senin o demis oldugun sistem zaten kullanılan arıza gosterge cihazlarıki bunlar 2004 yılından beri kullanılmaktadır . özellikle ankara bölgede çok sık goreiblirsin.
 
Benim sormak istediğim Schneider Flite-110 marka arıza göstege cihazının kataloğunda akım sınırlayıcı sigortadan sonra kullanmayın yazıyor bununla ilgili anlatmak istediği nedir acaba. Normal olarak kullandığımız OG sigortadan bahsediyorsa cihazı kullanmanın bir anlamı yok gibi.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi ?
 
Cihaz kataloğuna baktım ama böyle birşey bulamadım, ilgili kataloğu gönderebilirmisin?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…