OG gerilim trafosu sağlamlık kontrolü

Anladim anlatamayan öğretmenlerden oldu peki siz çilgin türkler sorunun cevabini veremiyen bintane soru sorarmiş yeşekkürler biz hep rabime emanet başkasi hep ihanet

TC yi bile öğrenemediğinize ( belkide,sindiremediğinize ! göre ) ,bundan sonranız ! kendinize emanet.
Aslan parçası dün biraz alkol vardi birazda parmaklar büyük cep teli kilavyeside malum biraz küçük sen simdi burda size daniştiğim kafama takilan bir soruyu sanki karşinizda sinif öğrenciniz var suriyeden gelmiş türkçesi kıt konuşmayi bilmez işi bilmez birimi zannettinde türkmüsün çerkezmisin hayirdir hemşerim orali yada burali sana insanca daniştiğim bir konuyu kilavye delikanliliği yaparak buralara getirmene üzüldüm cevap verebiliyorsan amen na bilgi paylaştikça çoğalir güzelleşir he koltuk sevdasıdir kaybedemem diyorsan o bizde yok bizim işimizdende insan danda korkumuz yok fikrini almaö demek zannetmeki o işi yapicam demek anlamina da gelmez benim için çok gördüm mühensiiitttt leri de ustayim diyipte susta çikanlari emin ol ki o işi 100 kişiye daha danişirim örümcek beyin li çok 2 tane ezberle kopyala yapiştirla hayatini sürdüren çok şimdi gelelim pilatformdaki yerinize dize yalişiyormu geçler sizi bir abi yada usta gibi birşeyler öğrenme adina bu pilatformda sizi koltukta otururken sanki göklerde hissettiren insanlara konuşma tarziniza adabiniza biraz dikkat edin kimse sizin öğrenciniz yada çocuğunuz değil eyvallah onursal başkan attirirsin artik bizi pilatformdan karizma çizildi ne de olsa bir sıriyeli yada çerkezli tarafindan

Hocam siz kalkıp TC dekiler böyle şöyle derseniz malesef tepkileri üstünüze çekersiniz. Burada radikal milliyetçi ve zorunlu göçmen karşıtı insanlar yok ama sizinde sizi barındıran topraklara ve o toprakların insanlarına laf sokma hakkınız yok. Misafir olduğunuzu unutmayın bence.

Sen emin ol diye söylemiyorum senin olmadiğin kadar türküm türkiye cumhuriyrti topraklarinda ve ülkem için yaptikllarim senin 2 kendini bilmez kelaminla yok olacak değil ki doğrudur yazmayi sevmem fakat konuşma diksyonum baya iyidir 1 dilim vardir o da türkçe he okudunmu yok sevmem fakat emin ol karacahil değilim karşimdaki insan ne demek ister ne yapmak ister bunu çabuk çözerim ki ben bu pilatformu bilgi paylaşilan bir saha çalişmasi gibi gördüğümden ve kafamdaki soruyu giderebilirmiyim diye giriş yaptim bilmiyordum burda ukala ukala yazi yazmayi kopyala yapiştir bilgi satanlar kendini ilah zannedermiş beni yazimdan dolayi sen kimsinki sinifta birakiyorsun sen kimsinki konu elektirik ken konuyu türklüğe milliyetçiliğe getiriyorsun şimdi de kalkip bu topraklar diyorsun askerliğini yaptinmi sen ilk onu anlatki ne olduğunu bilelim ona göre muamele edelim benim SEVYEMİ SORDUN YA BENİ KENDİNGİBİ SEVYESİZ ZANNETME SANA YETER çokta dert ettiygen yüz yüze oturur çay içer sevye sohpetleri ederiz ben ALAYLİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…