Og hücre arızası

Ya hücrede yukarıda bahsedildigi gibi gevsek bir yer vardır bu da titreşime sebep olmaktadır. İkinci olarak havanın delinme gerilimi azalmış olmasından dolayı atlamalar olabilir. Ayırıcı mesnetleri temiz mi ozellikle denize yakın yerlerde nem ve tuzdan dolayı atlamalar olabilmektedir.
Bu durumda ayırıcı mesnetlerini Si-Coat gibi silikon malzemelerle kaplamanız bir çözüm olabilmektedir.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
bence gevşeklik kontrolü yapmanız uygun olur.
 
Elektriğin iki büyük belalısı nem ve gevşekliktir. Büyük ihtimal sorununuz nemden kaynaklanıyor. Binanız rutubetli ve hava almıyordur. Binanızın düzenli olarak havalanması gerekir.
 
gevşeklik varsa direnç yükselir ve ısınma çok olur o ses genellikle nem ve tozlu ortamlardan kaynaklanır birde topraklamayı kontrol ederseniz iyi olur. gaz izoleli hücre ise buşinglerden ve topraklamadan kaynaklanır diye düşünüyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…