OGden akım bilgisi almak..

Bu mesafelerde röleye taşıyacağınız akım bilgisi buhar olur. Biz voltaja çevirerek taşıdığımız için sorun yaşamıyoruz, ayrıca otomatik kazanç kontrolü ile 2 mA seviyesindeki bilgiyi işleyebiliyoruz.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
dostum bi GRUP ARGE ile görüşmende fayda var.istediğin tüm çözümleri sana sunarlar.SMART SVC 3mA akımları dahi algılıyor.Çokta karalı çalışıyor.
Fiyat konusuna gelince benzerlerinden çok hesaplı.


GRUPARGE
 
BU işler için harcama yapmaya izin verilmiyor. Kojen sistemi kurulma aşamasında. Giriş hücresine akım trafosu ilave ederek 4 trafonun paralel çalıştığı için toplam akımları 100mA civarı olacaktır. Reaktif güç rolesini hücrenin yanına koyup agden kompanze etme yoluna gideceğim. Bu işler biraz zaman alacaktır. Sonucu mutlaka yazarım.
 
Bu konuda size Konya'dan 3 el mühendislik size çözüm sunabilir. görüşmek isterseniz özelden yazabilirsiniz?
 
bu konuda tek çözüm og ve ag akım trafolarını röleye bağlamaktır çözüm bellı ama malıyetı sorun olur kesinlikle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…