Okullarda Tablet Bilgisayarlar İkinci Dönemde Gelecek

Gazetede her bir tablet PC 'nin devlete yaklaşık maliyetinin 600-750 TL arasında oldugu yazıyordu sizce bu çok yüksek değil mi zaten normal piyasa fiyatları yaklaşık o kadar değil midir alıcı devlet oldugu için çok sayıda alım yapıyor ve bunun için maliyetlerin daha düşük olması gerekmez mi?Sizce tabletlerin maliyetinin bu fiyatlarda olması inandırıcı mıdır?Bana pek gelmedi de.
 
yeni nesil şanslı .kitap taşıma derdide kalmadı.
 
Bir defa kalemle yazmadan, yanlışını silgiyle silerek düzeltmeden, ne kadar ağır taşıması zor olsada o kitabın kokusunu hissetmeden sayfalarına dokunmadan eğitimin gerçekleşebileceğine inanmıyorum. Böyle bir sistemin faydası değil zararı olacaktır o minik yavrulara. Zaten yeterince manyetik alan varken birde bunu eklemek çok mantıksız gereksiz olacaktır. Bu sistem çocuğu tembelleştirir düşünün bir kere bütün defter kitap sadece tek bir elektronik alette mevcut olduğunu. Ki bu alette internette olacak oyunlarda vs. Bu çocuk tüm bunlar bir aradayken nasıl ödevine bakacak nasıl kitabını okuyabilecek? Bu büyük bir rant kapısıdır başka bişey değil. Verimsiz olacağını düşünüyorum inşallah yanılıyorumdur. Ama eğitim sistemimiz bu haldeyken, öğretmeni değil öğrenciyi koruyan saçma bir haldeyken ne eğitim amacına ulaşır ne de eğitilen.
Tüm bu elektronik sistemlere sahip olmaktansa amazonlarda dünyadan bihaber yaşamayı tercih ederdim...
 
aslında güzel bi gelişma ama öğrenciler bu fırsatı nasıl değerlendirir bilemiyorum.
 
Ipad pahalı gelmiş olacak ki android tablet almışlar
 
elektrik olmayan yerlere de güneş enerjisiyle şarj olan tablet gondericekler acaba??
 
Ipad türkiyede üretilemeyeceğinden android işletim sistemli tablet için ihaleye çıktılar. Zaten şartnamede Android 3.0 min. olma şartı vardı diye biliyorum.
 
Artık kırtasiyelerde ders kitaplarının yerini ders cd leri alır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…