Omron motor timer cihazı ne işe yarar ?

Katılım
23 Ara 2008
Mesajlar
283
Puanları
1
Yaş
35
Omron sns miny motor timer arkadaşlar bu cihaz ne işe yarar...bunu bi flux makinasından smötüm dagılmış biçimde.bide bi fluz makinaları hakkında bilgisi olan warmı ???
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
neden motorlu zaman rölesi kullanılır ki halen
 
bilmiyorum sayın emrebahtiyar motorlu zaman rolesi ne işe yarar anlatabilirmisiniz bunu ben bi flux makinasından cıkarttım
 
Motorlu zaman rölesı, elektronık cıhazların fazla gelişmediği yıllarda kullanılırdı. O zamanlar bı avatajıda, gerilim düşmelerınden etkılenmemesidir.Yerıne, Bobin ayağı ve kontaklarına vede zaman ayarına bakarak elektronık zaman rölesı kullanabilirsiniz..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…