aliesber Üye Katılım 6 Ocak 2007 Mesajlar 66 Puanları 1 12 Haz 2010 #1 Omron NT31C Oparatör paneli yazılar çok silik florasanı sağlam görüntü çarprazdan ve karanlıkta okunabiliyor çalışmasında sıkıntı yok.. neden olabileceğiyle ilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. tşkler
Omron NT31C Oparatör paneli yazılar çok silik florasanı sağlam görüntü çarprazdan ve karanlıkta okunabiliyor çalışmasında sıkıntı yok.. neden olabileceğiyle ilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. tşkler
gardenosi Üye Katılım 27 Eki 2008 Mesajlar 41 Puanları 1 Yaş 40 13 Haz 2010 #2 icindeki sistem programı bozuk constrat ayarlarına sistem ayarlarına girmiyor omrana gidip proglanması lazım ama hepsi tamir olmuyor
icindeki sistem programı bozuk constrat ayarlarına sistem ayarlarına girmiyor omrana gidip proglanması lazım ama hepsi tamir olmuyor
Konu Sah aliesber Üye Katılım 6 Ocak 2007 Mesajlar 66 Puanları 1 14 Haz 2010 #3 gardenosi' Alıntı: icindeki sistem programı bozuk constrat ayarlarına sistem ayarlarına girmiyor omrana gidip proglanması lazım ama hepsi tamir olmuyor Genişletmek için tıkla ... önce sistem programını yükledim ve daha sonra kullanıcı programını yükledim ve çözüldü.tşkler
gardenosi' Alıntı: icindeki sistem programı bozuk constrat ayarlarına sistem ayarlarına girmiyor omrana gidip proglanması lazım ama hepsi tamir olmuyor Genişletmek için tıkla ... önce sistem programını yükledim ve daha sonra kullanıcı programını yükledim ve çözüldü.tşkler