huh Profesyonel Üye Katılım 10 Şub 2007 Mesajlar 1,536 Puanları 281 28 Nis 2011 #11 molehiya' Alıntı: Ben oem usb-cif02 kullanıyrum,hiçbir sorun yok... Genişletmek için tıkla ... Nereden ve ne kadara temin ettiğinizi öğrenebilir miyim?
molehiya' Alıntı: Ben oem usb-cif02 kullanıyrum,hiçbir sorun yok... Genişletmek için tıkla ... Nereden ve ne kadara temin ettiğinizi öğrenebilir miyim?
jakamoo Üye Katılım 28 Haz 2010 Mesajlar 27 Puanları 1 Yaş 32 2 May 2011 #12 il.okur' Alıntı: En iyisi prepheral kablo Genişletmek için tıkla ... aynennnn )))))))
samstrong Üye Katılım 23 Tem 2008 Mesajlar 318 Puanları 1 Konum CMS JANT SAN.A.Ş Otomasyon Sistemleri Şefi 4 May 2011 #13 bu kabloyu nasıl temin ederiz. bendeki plc cqm1h-cpu51 . bunu pc üzerinden programlamak istiyorum. bu kablo ile olacaksa nasıl buluruz?
bu kabloyu nasıl temin ederiz. bendeki plc cqm1h-cpu51 . bunu pc üzerinden programlamak istiyorum. bu kablo ile olacaksa nasıl buluruz?
molehiya Üye Katılım 10 Eki 2007 Mesajlar 264 Puanları 1 6 May 2011 #14 samstrong' Alıntı: bu kabloyu nasıl temin ederiz. bendeki plc cqm1h-cpu51 . bunu pc üzerinden programlamak istiyorum. bu kablo ile olacaksa nasıl buluruz? Genişletmek için tıkla ... Size CS1W-CN226 Kablosu lazım. CIF02 size uygun değil. Eski serilerin prepheral port yapısıyla yeni serilerin prepheral port yapıları farklı. Hem şekil-ebat olarak farklı, hemde pin olarak farklı.
samstrong' Alıntı: bu kabloyu nasıl temin ederiz. bendeki plc cqm1h-cpu51 . bunu pc üzerinden programlamak istiyorum. bu kablo ile olacaksa nasıl buluruz? Genişletmek için tıkla ... Size CS1W-CN226 Kablosu lazım. CIF02 size uygun değil. Eski serilerin prepheral port yapısıyla yeni serilerin prepheral port yapıları farklı. Hem şekil-ebat olarak farklı, hemde pin olarak farklı.