omron similasyon problemi

musak

Üye
Katılım
17 Kas 2007
Mesajlar
23
Puanları
1
Yaş
40
arkadaşlar daha once siteden battal kardeşin lınkını koydugu örnek plc programlarını similasyon modunda fonksiyonları icelerken bazı programları açtıktan sonra work online similator ikonuna tıklıyorum ve baglantı hatası başlıgı altında projedeki plc tipi ıle baglanılan plc nın farklı oldugu mesajı ingilizce olarak ekranda görünüyor ancak plc tipini normal similasyonunu yapabildigim diger programlarla karşılaştırıyorum aynı oldugunu ve tools menüsü altında options seçenegini ikiprpgram ıle karşılaştırıncada bir fark olmadıgını gördüm bu sorunu nasıl halleebilecegim konusunda yardıma ihtiyacım var kolay gelsin
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
bildiğim kadarı ile simülatör programı sadece belli modelleri destekliyor. CPM2 gibi... bu yüzden programda simülasyon kullanılacağı zaman plc tipini değiştirmek gerekiyor. omronu çok fazla kullanamadım ama aklımda bu kalmış.
 
sevgili musak ..
hangi programı simüle yapmaya çalışıyorsun..linki ver bir gözden geçirelim..şayet cj serisinden daha düşük bir seri plc ise simulasyon çalışmaz..
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,316
Mesajlar
925,248
Kullanıcılar
451,766
Son üye
NasirAldemir

Yeni konular

Geri
Üst