omurga nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mulayim

Üye
omurga bir sistemi ayakta tutan en önemli unsurdur.biyolojik olarak iskelet yani kemikten oluşan sistem vücudu dik tutar.et onun etrafında biçimlenir.yaratıklara formunu ve biçimini veren unsur omurgasıdır.

omurgadan yoksun canlılar aynen vıcık vıcık ve yapışkan jel kıvamında yaratıklardır.solucanlar deniz anaları vs böyle yaratıklardır.

birde omurgasız diye aşağılama ve suçlama hor görme vs yaftamız vardır
bana göre bunu hak eden ve bu yaftayı üzerinde taşıyan varlıkların ortak noktası
şudur toplumun çoğunluğunun hayatın olmassa olmazı belledikleri güçlere sırtlarını dayamışlardır.bu onları teşhis edebilmeniz için en önemli göstergedir.şimdi burda bu sırtlarını dayadıkları şey nedir diye yassam ileti silinir.bende siyasi olarak hata yapmadan ass forum yöneticilerine omurgasızlığın zararları konusunda bir paragraf oluşturayım dedim.herşey reklam geliri vs değil

Yöneticilerimizi omurgasız olmakla itham edecek adamda biraz adalet duygusu, biraz insanlık birazcıkta olsa dik duruş olmalı. Bize ahlak dersi vermeye çalışan adamın yaptıklarına bir bakalım.

İki gün önce açtığınız sözde 17 ağustos depremi ile ilgili konunuz baştan aşağı siyaset ve dini içerik taşıdığı için silinmiştir.Açtığınız konu önceden forumda gölcük depremi gerçeği isimli konu ile mesleki olarak tartışıldı.
Bir gün sonra https://www.kontrolkalemi.com/forum...ni/39341-elekreomanyetik-silahlarin-gucu.html isimli konuyu açıp o gün gördüğünüz bir gazete haberini ekleyip suçunuzu bastırmaya ve biz yöneticileri aptal yerine koymaya çalıştınız.

dün onyediye 17 kala isimli bir başlık açtım ve içeriğide
GAZETEVATAN.COM
linkteki konuydu ve silinmiş bu konuları burda tartışmayacağızda nerde tartışacağız konu %100 elektrikle ilgili.

Atalarımız boşa konuşmaz böyle durumlar için "kişi kendinden bilir işi" demişler. Galiba herkesi kendiniz gibi gördüğünüzden dolayı olsa gerek "kuralları uyguladığı için" bakın kuralları kafasına göre uyguladığı için demiyorum, üstüne basarak söylüyorum "kuralları uyguladığı için" yöneticilere omurgasız diyorsunuz. Ancak kendiniz bir gün önce açtığınız konuya bir gün sonraki alakasız bir gazete haberini kılıf olarak gösteriyorsunuz. Çok omurgalısınız çok dik duruşlusunuzda neden evet dün açtığım konuyu siyaset yapmak için açtım demiyorsunuz?

Sizin açtığınız her konunun din düşmanlığı üzerine kurgulanmış olması bir tesadüf mü? Çok omurgalısınız da neden forum kurallarını defalarca hatırlatmamıza rağmen hala ısrarla kuralları ihlal ediyorsunuz ve bunun doğal sonucu olarak konularınız kilitlendikçe rüzgara göre kıvrıla büküle, ayçiçeği gibi güneşe döne döne kendi açtığınız konuyu yalanlıyorsunuz?

Yine aynı konu içerisinde bir başka konuyu örnek göstererek siyasete izin verdiğimiz gibi bir anlam bulmaya çalışıyorsunuz.

Ancak https://www.kontrolkalemi.com/forum...-anayasa-degisiklik-karsilastirma-paketi.html isimli konuda daha kimse mesaj yazmadan önce forum kurallarını hatırlatan uyarıyı peşinen yaptığımı ve bir bölüm yöneticisi ile bir üyenin bu uyarıyı dikkate almaması nedeniyle konuyu derhal kilitlediğimizi neden görmüyorsunuz? Biz yöneticiler olarak omurgasız olsak bir bölüm yöneticimiz kuralları ihlal ettiği zaman konuyu kilitlemez görmezden gelirdik.

Kandil kutlamasına ses çıkarmıyormuşuz o halde omurgasızız öyle mi? Bilgisayar kullanırken koltuğunuza kıçınızla oturup gözünüzle kuralları okursanız göreceksiniz ki forum kurallarında din tartışmaları yapmak yasaktır diyor kandil, bayram kutlamak yasaktır demiyor. Kandil kutlama mesajları ile sizin her fırsatta din düşmanlığı yaparak polemik çıkarmanızı bir mi tutmalıyız? Yönetim olarak her zaman tarafsızlığımızı koruruz elbette ancak Yüce Türk ulusunun Türk olmanın yanında Müslüman olduğunu da unutmayız.

Bakın kurallarımız ne diyor?

Forum kuralları madde 1.6 ) Türkiye Cumhuriyeti Kanun ve Nizamlarına aykırı davranışlarda bulunmak ve Türk Milletinin örf, adet ve geleneklerine uygunsuz hareketlerde bulunmak yasaktır.

Kontrolkalemi.com forum yönetimi sizin hiçbir zaman algılayamayacağınız kadar ahlaki değerlere bağlıdır ve yüce neslinin sahip olduğu adalet duygusunu damarlarının içerisinde hissetmektedir. Kontrolkalemi.com forumlarında yöneticilerde dahil olmak üzere hiçkimse forum kurallarının üzerinde değildir. Hele sizin gibi şark kurnazları asla kurallarımızı ihlal edemez. Beni konuşturmuyorlar demeyesiniz diye engellemeniz kısa bir süre için kaldırılmıştır. Adalet mi arıyorsunuz? Dik duruş mu arıyorsunuz? Etik mi arıyorsunuz buyrun ne aradığınızı söyleyin.

Son not olarak belirteyim Kontrolkalemi.com yönetimi reklam, sponsorluk vs gelirlerden cebine 1 kuruş para koymadan bütün gelirleri üyeleri ile paylaşmaktadır. Bu iş için Ödüllü Proje Yarışmaları ve Etkinlikler - KontrolKalemi.Com Otomasyon Forumu isimli bölüm oluşturulmuş ve düzenli olarak üyelerimize hediyeler verilmektedir. Yöneticilerimizin eline ayda yılda bir kitap geçerse geçiyor ancak cebimize tek bir kuruş para girmiyor. İnsanlara iftira atmadan önce biraz insaflı olunmalı ve eğer gerekli donanım mevcutsa bu kadar ödül dağıtılırken bu değirmenin suyu nereden geliyor diye düşünülmelidir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gerekli açıklama yönetim tarafından yapılmıştır.

Konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…