DiGiTaLmEn
Üye
Hayırlı olsun.
Alüminyumları muhtemelen Ostim'de Seykoç'tan alacaksın. Kalite olarak iyiler fakat fiyatta toklar. İndirim yapmıyorlar. Aynı sokağın karşı tarafında (caddenin diğer tarafı) bir kaç alüminyumcu daha var. Bir tanesinden malzeme almış ve fena kazıklanmıştım. Sonra "üç kuruş fazla olsun sağlam olsun" diyerek Seykoç'a döndüm.
Delrin, çelik ve bazı kompozit malzemeleri yine Ostim'de Aydınlar Çelik'ten alıyorum. Çalışanları çok nezih ve kibar bulduğum için başka işyeri arayışına girmedim. Zamanla tanışık olduğumuz için ufak tefek indirim de yapıyorlar.
PVC hiç almadığım için nerede satılır bilmiyorum malesef. Öğrenirseniz bana da söyleyin.
Torna/freze aksesuarlarını ya internetten ya da dışkapı taraflarında Yükselen makina'dan alıyorum. Bunlar Reis Makina'nın Ankara distribütörü galiba. Daha önce 2 torna ve 1 freze aldım. İnternet fiyatlarının epey altında satıyorlardı.
Tavsiye eden arkadaş Çakıroğlundan olumlu bahsetmişti. Sona bırakın demeniz uzak durun anlamınamı geliyor.Evet, Bosna iş merkezinde çok iş yeri var. Tavsiyem orayı bir dolaşıp fiyatları öğrenin ama Çakıroğlu'nu en sona bırakın.
Teşekkürler. Ben Ankara içi, bizzat gidip görerek alışveriş yapabileceğim yer arayışındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?