Kontrol ettim hocam sorun yok dediğiniz ölçümlerdir yaptım sorun yok ama kesim yaparken bazıları doğru kesiyo bazıları eksik 1 yada 2 mmKizak uzerindeki arabalarin vidalarinda gevseme var mi? Kontrol ettinizmi?
Kontrol ettim hocam sorun yok dediğiniz ölçümlerdir yaptım sorun yok ama kesim yaparken bazıları doğru kesiyo bazıları eksik 1 yada 2 mm
Hepsini temizledim hocam yine aynıPanonun içine talaş girmiş ise (resimlerden belli) kesinlikle kremayer/pinyon dişlisine de girmiştir.
Önce bir temizleyin, yoksa işiniz gittikçe zorlaşacak
Tamam iş zorlaşıyor ama pes etmeyinHepsini temizledim hocam yine aynı
Tek eksende problem olduğundan eminsiniz değilmi , daha fazla dert olmasın diye soruyorum.Hepsini temizledim hocam yine aynı
Çok zorTamam iş zorlaşıyor ama pes etmeyin
Benzer bir problem (arada bir çıkan hata)
Prima Lazer tezgahta palet içindeki kabloların kırılması. Kobloları değiştirdik .
"Kırık"kabloyu bulmak çok zor onun için hepsini bi kerede değiştirmek daha doğru olacak.
Sizde motor kablolarını ve enkoder kablosunu yeniden çekebilirsiniz.
Servo Motoru çalıştırmadan test modu var o dökümanı da size birazdan gönderirim.
Ancak dediğim gibi iş biraz "uğraştırıc"ı olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 104713
tek exen Y üstadım aynı makinadan yanında çalışan var Y exen motor ve sürücüleri yer değiştirdim sorun yine aynı kontrolcüyü değiştirdim yine aynıTek eksende problem olduğundan eminsiniz değilmi , daha fazla dert olmasın diye soruyorum.
Önemli:
Kablo testini, kısa bir grup kabloyu kablo paletinden geçirmeden geçici bağlayabilirsiniz
Artık PC yi değiştircem birde plc kaldıÇok zor
tek exen Y üstadım aynı makinadan yanında çalışan var Y exen motor ve sürücüleri yer değiştirdim sorun yine aynı kontrolcüyü değiştirdim yine aynı
Tamam deneyin.Çok zor
tek exen Y üstadım aynı makinadan yanında çalışan var Y exen motor ve sürücüleri yer değiştirdim sorun yine aynı kontrolcüyü değiştirdim yine aynı
Artık PC yi değiştircem birde plc kaldı