arkadaşlar bu seminerlere yoğun talep olduğu için ancak perşembe günü katılma fırsatı buldum . gerçekten katılmanızı tavsiye ederim çok faydalı oldu, bilhassa robot konusunda ve plc hakkında tam bir fikir sahibi oluyosunuz. çok sıcak bir ortamdı, imkan olursa tekrar katılmayı istiyorum ve herkesin de katılmasını tavsiye ederim..
bende katılmak istiyorum.geçen hafta mail attım ama arkadaşlardan cevap gelmedi .acaba kontenjan doldugu içinmi mail atmadılar en azından olumsuz bir cevap gelmeliydi.bu gun tekrar mail attım.
bende katılmak istiyorum.geçen hafta mail attım ama arkadaşlardan cevap gelmedi .acaba kontenjan doldugu içinmi mail atmadılar en azından olumsuz bir cevap gelmeliydi.bu gun tekrar mail attım.
bu seminerleri düzenleyen Otes Otomasyon'u kutluyorum. ben Elektrik mühendisliği öğrencisiyim. bu eğitime katıldım ve gerçekten çok memnun kaldım. piyasada da çalışmış bir kişi olarak bu tür seminerlerin ve eğitimlerin, piyasanın gerçekten çok ihtiyacı olduğu teknik bilgi birikimini arttırabileceğini düşünüyorum. umarım bu eğitimler ve seminerler daha çeşitli konularla beraber devam eder.
bende 16.02.2008 Cumartesi 09:30-12:30
tarihli 2 seminerede katılmak istiyorum Maramara ünivertsitesi Elektrik myo öğrencisiyim
plc vipa da çalışmışlığımız var vede şu anda okulumuzda bir proje için en azından bu vipa plc için program komutlarına aşina olmam gerekiyor