Herkese merhaba arkadaşlar evde kullanmak istediğim oto teybimi 12 volt adaptör ile bağlantısını yapıyorum ancak teyp açılıyor welcome yazısı geliyor gidiyor donuyor bazende sanki Elektrik kesik kesik geliyormuş gibi tüm ışşıkları yanıp yanıp sönüyor arabada deniyorum normal çalışıyor ancak evde 12 volt adaptör ile çalıştıramadım sizce sorun ne olabilir
Herkese merhaba arkadaşlar evde kullanmak istediğim oto teybimi 12 volt adaptör ile bağlantısını yapıyorum ancak teyp açılıyor welcome yazısı geliyor gidiyor donuyor bazende sanki Elektrik kesik kesik geliyormuş gibi tüm ışşıkları yanıp yanıp sönüyor arabada deniyorum normal çalışıyor ancak evde 12 volt adaptör ile çalıştıramadım sizce sorun ne olabilir
Fark eder tabiki, teyp istediği yükü çekemeyince devre kesiliyor olabilir diyecektim ancak adaptör çok da düşük değil, en azından yüksek seslere çıkamasa bile çalıştırması lazım.
Yeni nesil oto teypleri yüksek akim çekebilir. Bunu aku ile calistirdiginizda düzgün çalışmasının tek açıklaması bu olabilir. Yeni nesil Lcd ekranlı teypler ilk açılışta 5 amper uzeri akim çekebilir.