Otomasyon işi arıyorum

Kişisel Bilgiler
Adı - Soyadı: Ömer ÖNÜMLÜ

Tel: 0 555 715 57 62
E-Posta: [email protected]
Genel Bilgiler

Eğitim Durumu:
Üniversite Kocaeli Üniversitesi – Kocaeli – Elektrik mühendisliği – 09/2005 – 06/2010
Lise Tire Kutsan Anadolu Lisesi – İzmir – 09/2001 – 06/2002
Selçuk Süper Lisesi – İzmir – 09/2002 – 06/2004

İş Tecrübesi:

07/2009 - 09/2009 Pnp Elektrik Otomasyon (Stajyer Mühendis)
Şirket birçok büyük fabrika ve işletmelere teklifler vererek otomasyon ağırlıklı çalışan bir firma idi. Stajım sırasında bir otomasyon mühendisinin bilmesi gereken programlar ve bilgiler çok önemli bir şekilde öğrenilerek ileride otomasyon firmasında çalışılması halinde işe kolay adapte olabilmek için gerekli temel alınmış oldu. Ayrıca staj sırasında öğrenilenler proje ve bitime çalışmalarıyla desteklenerek otomasyon hakkında bilgi giderek arttırılmış oldu. Gebze’de fabrikaya ait kurulum işlemi gerçekleştirilerek otomasyonunun işin başından sonuna kadar ne kadar önemli bir gelecek olduğu keşfedildi.

07/2008 - 09/2008 Nuh Enerji AŞ (Stajyer Mühendis)
Nuh Enerji A.Ş. daha çok enerji üretme üzerine çalışan bir kuruluştu. Yanında bulunan Nuh Çimentonun gerekli enerji ihtiyacını karşılayarak fazla olan enerjiyi şebekeye verir. Stajım sırasında enerji üretiminin aşamaları öğrenilirken bunun yanında PLC ve SCADA hakkında da bilgiler edinildi. Stajım sırasında şirket yeni yatırım kapsamında bir ünite daha yapılıyor olmasının avantajını şirket içindeki önemli toplantılara katılarak ona geçen konuşmaları ve atmosferi görme açısından benim için çok önemli olduğu söylenebilir. Ayrıca çalışanlar yüksek gerilim altında oldukları için çok önemli güvenlik önemleri alındığını ve önce can sloganının ne kadar önemli olduğu görüldü.

Askerlik Durumu:
Tecilli.

Nitelikler

Yabancı Dil:
İngilizce: Okuma:7, Yazma:7, Konuşma:7

Bilgisayar Bilgileri:

Ofis programları, otomasyon programları, çizim programları gibi başlıca programlar biliyorum bunların dışında bilgisayarı donanım olarak da bilmekteyim.

Sertifika Bilgileri:

İleri Excel Uygulamaları

17.06.2009 -- Elginkan Eğitim Kurumları

Dernekler - Kulüpler:

Kocaeli üniversitesi elektrik mühendisliği klübü, winsun güneş arabası grubu, Kocaeli üniversitesi bilim ve teknik klübü

Hobiler:

Mesleki olarak otomasyon sistemleri ile uğraşmak ve söyleşilere katılmak, güç elektroniği ile uğraşmak, elektrik makinaları ile uğraşmaktır. Meslek dışı olarak ise gezilere katılmak, arkadaş ortamlarına katılıp muhabbet etmek, alışveriş merkezlerine gitmek, sinema ve tiyatroya gitmek başlıcalarından sayılabilir.

Forum istatistikleri

Konular
129,834
Kullanıcılar
452,662
Son üye
Yılmaz Çetiner

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri