kapıyı açmak veya kapatmak için nasıl bi motor kullanılmış 3 fazlı mı veya motorun sağ sol dönmesi gerekli mi nasıl bir şey olması gerek cevaplarsanız sevinirim.. birde tam bağlantı şeması ve detaylı bilgyi nasıl bulabilirim
selçuk üniversitesi bilgisayar programlama bölümü öğrencisiyim. sistem analizi ve tasarım dersi projem için değişik birşeyler arıyodum ve projeniz gerçekten çok hoşuma gitti. aslında benim bölümümle alakalı birşey değil ama değişik ve güzel bi proje olması ve kendimi geliştirmek adına bu projenin benzerini yapmaya çalışıcam. ilk sayfada maliyet hesabı ve kumanda devresi eklenmiştir demişsiniz ancak göremedim. maliyet hesabı ve kumanda devresi hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
arkadaşlar acaba bu konu hakkında daha teorik bilgiler verebilirmisiniz. mesela orada kullanılan Elektronik düzenekler hazırmı ? ve bu bitirme tezini temin edebilirmiyim acaba
arkadaşlar acaba bu konu hakkında daha teorik bilgiler verebilirmisiniz. mesela orada kullanılan Elektronik düzenekler hazırmı ? ve bu bitirme tezini temin edebilirmiyim acaba