Furki2824 Üye Katılım 21 Mar 2019 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 28 21 Mar 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, Otomatik kumandayı ne şekilde ögrenebilirim nerden başlamam gerek bilgilendirirseniz sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, Otomatik kumandayı ne şekilde ögrenebilirim nerden başlamam gerek bilgilendirirseniz sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum.
_weron_ Üye Katılım 4 Tem 2011 Mesajlar 530 Puanları 31 21 Mar 2019 #2 Furki2824' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, Otomatik kumandayı ne şekilde ögrenebilirim nerden başlamam gerek bilgilendirirseniz sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Ekts programında devreler yapıp simulasyonlu çalışmalar yapabilirsin.
Furki2824' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, Otomatik kumandayı ne şekilde ögrenebilirim nerden başlamam gerek bilgilendirirseniz sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Ekts programında devreler yapıp simulasyonlu çalışmalar yapabilirsin.
i.sinaplı Katılımcı Üye Katılım 30 Ara 2008 Mesajlar 1,174 Puanları 56 Yaş 44 Konum BARTIN 4 Nis 2019 #3 Cade simi, ekts gibi similasyon programları var problem çöz bol
e-dogan Üye Katılım 9 Eki 2011 Mesajlar 173 Puanları 1 4 Nis 2019 #4 Megep dokümanlarından yararlanabilirsin. Ders notu olarak internette mecvuttur.
kral kobra Profesyonel Üye Katılım 15 Mar 2019 Mesajlar 1,600 Puanları 1,306 Konum Kocaeli 4 Nis 2019 #5 Kumanda elemanlarını ve çalışma prensiplerini öğrenerek başlamalısın. Uygulama imkanın yoksa ekts vb simülasyon programlarından biriyle devre kurman gerekir. Bunu yaparken kopya çekmeyeceksin kafa yoracaksın aksi taktirde öğrenemezsin.
Kumanda elemanlarını ve çalışma prensiplerini öğrenerek başlamalısın. Uygulama imkanın yoksa ekts vb simülasyon programlarından biriyle devre kurman gerekir. Bunu yaparken kopya çekmeyeceksin kafa yoracaksın aksi taktirde öğrenemezsin.
yvzkdr Üye Katılım 6 Ağu 2018 Mesajlar 59 Puanları 1 Yaş 33 7 Nis 2019 #6 e-dogan' Alıntı: Megep dokümanlarından yararlanabilirsin. Ders notu olarak internette mecvuttur. Genişletmek için tıkla ... Evet bence de megep dökümanları çok güzel hazırlanmış onları öncelikle bir okumalısınız
e-dogan' Alıntı: Megep dokümanlarından yararlanabilirsin. Ders notu olarak internette mecvuttur. Genişletmek için tıkla ... Evet bence de megep dökümanları çok güzel hazırlanmış onları öncelikle bir okumalısınız