Oynatmaya az kaldı,benim doktorum nerede? (!)

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Merhaba, değerli arkadaşlar;bu bir methiye (Övgü) dür..

Sn.Serkan_48; forumda bir ara “Beni tedavi edici bir psikolog şu anda aramızda var mı demişti”,belki bunu çok iyi hatırlıyorsunuzdur.Bu psikologları çok başka yerlerde (veya forumlarda) aramaya hiç gerek yok ki,forumda bulunan ikisinden herhangi birinin yazılarını okuyun,o anda psikolojik manada zaten anında iyileşirsiniz,bundan emin olun.(Yazılarını okuduğumda ruh halim çok iyi değilse ve canım sıkılıyorsa,hemen yazılarıyla iyi motive oluyor ve hemen iyileşiyorum.”Oynatmaya az kaldı,doktorum nerede?” şarkısını mırıldanmaya da pek gerek yoktur,böyle çok zor zamanlarda.Peki bunlar kimler midir,sıkı durun size hemen isimlerini açıklıyorum; Çok iyi bildiğimiz gibi sn.by lent ve sn.seagate ‘dir.Diğer arakadaşlar sakın da alınmasınlar :) ,çünkü kendime göre de en zirvede ben sadece onları seçtim,ama herkese göre seçim de çok değişebilir.:)

Çok yanlış anlaşılmadan olumlu manada ve naçizane olarak da şunu söylemek istiyorum,çok ciddi konuları çok ekspirili bakış açılarıyla biraz yumuşatıp daha çekilir hale getirip,o konuları hiç sıkılmadan takip edilebilir hale dönüştürebilirler veya zaten ekspriye iyice açık olanlarını ise,kendi özel ekspri kabiliyetleri ölçüsünce,onu okuyanlar üzerinde,canı sıkkın olanları iyice neşelendirip ruh hallerini en iyi duruma da getirebilirler.Az önce onların okuyamadığım son yazışmalarını okurken, hem konuları takip edip, hem de epeyce neşelendim, eksik olan kıvamıma çok şükür ki dün gece yarısı sahur saatindeyken de geldim sayılır :),sayelerinde,çok sağ olsunlar.

Ama onları biraz methetmek, aslında bu konudaki bir gerçeği açıkça (Alenen) söylemek olur ki,bu konularda eşsizler,gerçekten de. (Neşelendirici,pozitif enerji ve moral katma yönünden:) ) Benim bu konudaki özel intibam da budur..

İyi ki aramızda varsınız diyorum..Aramızda var olmaya hep devam edin..Kolay gelsin..Saygılarımla..

Son düzenleme:
Hayır,sn.hasan esin ustam,tam olarak da sıyırmadım henüz:) ,çünkü o sırada (Yazıyı kaleme aldığım dün gece yarısı) hiç oruçlu da değildim.:) Ama bakın sn.tahir549 tam olarak da onaylamıştır, bu özel görüşümü.

Forum içinde geçen zaman içinde sn.seagate için eleştiri mahiyetinde, argo kullandığı bazı yazılar için ayrıca uyarıcı mahiyette bir yazı da yazmıştım.Ancak bu konuda tam düzelmiş en son halini göz önüne alarak forumla olan bazı çatışmaları da tam bırakıp iyi yönde son mesajlarını gördüğümden dolayı bu olumlu yöndeki görüşü belirttim. Naçizane olarak kendi görüşüm de demiştim. :) işaretlerini koymuştum,onlar başka yerden aktarma yaparken tam çıkmamış sanırım..Kolay gelsin.

Son düzenleme:
@ by lent icin sizinle ayni fikirde olabilirim fakat @seagate icin ayni seyleri soyleyemeyecgim.hep igneleyici yorumlar, argo konusmalar...yorumlarini artik takip etmedigim icin duzelip duzelmediginin de farkinda degilim.soylediginiz gibi ise kusuruma bakmasin.

Evet,çok haklısınız,çünkü belki çok geçmişte kalan bazı yazıları için sizinle ayni fikirdeyim.(Özellikle de serbest konular kürsüsündeki yazılarda) Kolay gelsin.

Forum istatistikleri

Konular
130,306
Kullanıcılar
453,569
Son üye
cinergy

Yeni konular

Geri