Merhaba, değerli arkadaşlar;bu bir methiye (Övgü) dür..
Sn.Serkan_48; forumda bir ara “Beni tedavi edici bir psikolog şu anda aramızda var mı demişti”,belki bunu çok iyi hatırlıyorsunuzdur.Bu psikologları çok başka yerlerde (veya forumlarda) aramaya hiç gerek yok ki,forumda bulunan ikisinden herhangi birinin yazılarını okuyun,o anda psikolojik manada zaten anında iyileşirsiniz,bundan emin olun.(Yazılarını okuduğumda ruh halim çok iyi değilse ve canım sıkılıyorsa,hemen yazılarıyla iyi motive oluyor ve hemen iyileşiyorum.”Oynatmaya az kaldı,doktorum nerede?” şarkısını mırıldanmaya da pek gerek yoktur,böyle çok zor zamanlarda.Peki bunlar kimler midir,sıkı durun size hemen isimlerini açıklıyorum; Çok iyi bildiğimiz gibi
sn.by lent ve
sn.seagate ‘dir.Diğer arakadaşlar sakın da alınmasınlar
,çünkü kendime göre de en zirvede ben sadece onları seçtim,ama herkese göre seçim de çok değişebilir.
Çok yanlış anlaşılmadan olumlu manada ve naçizane olarak da şunu söylemek istiyorum,çok ciddi konuları çok ekspirili bakış açılarıyla biraz yumuşatıp daha çekilir hale getirip,o konuları hiç sıkılmadan takip edilebilir hale dönüştürebilirler veya zaten ekspriye iyice açık olanlarını ise,kendi özel ekspri kabiliyetleri ölçüsünce,onu okuyanlar üzerinde,canı sıkkın olanları iyice neşelendirip ruh hallerini en iyi duruma da getirebilirler.Az önce onların okuyamadığım son yazışmalarını okurken, hem konuları takip edip, hem de epeyce neşelendim, eksik olan kıvamıma çok şükür ki dün gece yarısı sahur saatindeyken de geldim sayılır
,sayelerinde,çok sağ olsunlar.
Ama onları biraz methetmek, aslında bu konudaki bir gerçeği açıkça (Alenen) söylemek olur ki,bu konularda eşsizler,gerçekten de. (Neşelendirici,pozitif enerji ve moral katma yönünden
) Benim bu konudaki özel intibam da budur..
İyi ki aramızda varsınız diyorum..Aramızda var olmaya hep devam edin..Kolay gelsin..Saygılarımla..