Konu Sah nalcam22 Üye Katılım 4 Mar 2014 Mesajlar 15 Puanları 1 Yaş 28 13 Mar 2014 #21 hkn_blt' Alıntı: Ledi başka portlara bağlayın. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... yok hocam gene olmadı rb1 rb2 rb3 portlarını sürekli yanan yaptım genede olmadı tık yok . ne yapsam olmuyor kafayı yiyicem bide benim 4 mhz osilatörlerde LGE4.000M yazıyor acaba osilator yanlış gönderilmiş olabilirmi 4mhz diye almıştım bunu
hkn_blt' Alıntı: Ledi başka portlara bağlayın. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... yok hocam gene olmadı rb1 rb2 rb3 portlarını sürekli yanan yaptım genede olmadı tık yok . ne yapsam olmuyor kafayı yiyicem bide benim 4 mhz osilatörlerde LGE4.000M yazıyor acaba osilator yanlış gönderilmiş olabilirmi 4mhz diye almıştım bunu
hkn_blt Üye Katılım 31 Ağu 2009 Mesajlar 1,163 Puanları 31 13 Mar 2014 #22 Sen devreni proteus da kurup denedin mi KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
hkn_blt Üye Katılım 31 Ağu 2009 Mesajlar 1,163 Puanları 31 13 Mar 2014 #23 sen ccs nin derleme yaptığından eminmiisn #fuses XT,NOWDT,NOPROTECT,NOBROWNOUT,NOLVP,NOPUT,NOWRT,NO DEBUG,NOCPD burada NO DEBUG yazmışsın arada boşluk olmamalı NODEBUG diye yazmalısın.
sen ccs nin derleme yaptığından eminmiisn #fuses XT,NOWDT,NOPROTECT,NOBROWNOUT,NOLVP,NOPUT,NOWRT,NO DEBUG,NOCPD burada NO DEBUG yazmışsın arada boşluk olmamalı NODEBUG diye yazmalısın.
Konu Sah nalcam22 Üye Katılım 4 Mar 2014 Mesajlar 15 Puanları 1 Yaş 28 13 Mar 2014 #24 hkn_blt' Alıntı: sen ccs nin derleme yaptığından eminmiisn #fuses XT,NOWDT,NOPROTECT,NOBROWNOUT,NOLVP,NOPUT,NOWRT,NO DEBUG,NOCPD burada NO DEBUG yazmışsın arada boşluk olmamalı NODEBUG diye yazmalısın. Genişletmek için tıkla ... derleme yaptım burdakinde boşluk çıkmış normak koddakinde boşluk yok zaten olunca hata veriyor - - - Updated - - - bu arada proteusuda kurmaya çalışıyorum ama bir türlü lisanslayamadım
hkn_blt' Alıntı: sen ccs nin derleme yaptığından eminmiisn #fuses XT,NOWDT,NOPROTECT,NOBROWNOUT,NOLVP,NOPUT,NOWRT,NO DEBUG,NOCPD burada NO DEBUG yazmışsın arada boşluk olmamalı NODEBUG diye yazmalısın. Genişletmek için tıkla ... derleme yaptım burdakinde boşluk çıkmış normak koddakinde boşluk yok zaten olunca hata veriyor - - - Updated - - - bu arada proteusuda kurmaya çalışıyorum ama bir türlü lisanslayamadım
hkn_blt Üye Katılım 31 Ağu 2009 Mesajlar 1,163 Puanları 31 13 Mar 2014 #25 Ben senin programi proteusda denedim çalışıyor. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
Konu Sah nalcam22 Üye Katılım 4 Mar 2014 Mesajlar 15 Puanları 1 Yaş 28 13 Mar 2014 #26 hkn_blt' Alıntı: Ben senin programi proteusda denedim çalışıyor. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... ben mekatronik okıyan bir tanıdınla konuştum oda sağlam dedi bu kitin ayarımı ne varmş ondan bahsetti acaba bir bilginiz varmı bu konu hakkında?
hkn_blt' Alıntı: Ben senin programi proteusda denedim çalışıyor. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... ben mekatronik okıyan bir tanıdınla konuştum oda sağlam dedi bu kitin ayarımı ne varmş ondan bahsetti acaba bir bilginiz varmı bu konu hakkında?
hkn_blt Üye Katılım 31 Ağu 2009 Mesajlar 1,163 Puanları 31 13 Mar 2014 #27 eğer teamviever varsa bana id ve şifrenizi gönderin bi bakayım
Konu Sah nalcam22 Üye Katılım 4 Mar 2014 Mesajlar 15 Puanları 1 Yaş 28 13 Mar 2014 #28 hkn_blt' Alıntı: eğer teamviever varsa bana id ve şifrenizi gönderin bi bakayım Genişletmek için tıkla ... hocam malesef yok
hkn_blt' Alıntı: eğer teamviever varsa bana id ve şifrenizi gönderin bi bakayım Genişletmek için tıkla ... hocam malesef yok
Konu Sah nalcam22 Üye Katılım 4 Mar 2014 Mesajlar 15 Puanları 1 Yaş 28 13 Mar 2014 #29 resimleri çekip atsam olurmu
Konu Sah nalcam22 Üye Katılım 4 Mar 2014 Mesajlar 15 Puanları 1 Yaş 28 9 Nis 2014 #30 ben sorunu kendim çözdüm 1. uca yanı mclr ucuna bağlanan direnç 10k değilde 4.7k olucakmış kitapta yanlış yazıyor.
ben sorunu kendim çözdüm 1. uca yanı mclr ucuna bağlanan direnç 10k değilde 4.7k olucakmış kitapta yanlış yazıyor.