P4 işlemci hakkında geniş bilgi acill!!

CWlordu

Üye
Katılım
21 Ocak 2008
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
40
s.a. arkadaşlar acilen P4 işlencisi hakkında biligi edinmem gerekli.. ayrıntılı bilgi bulabilecegim bir yer bilen varsa yardımcı olursa sevinir.. şimdiden tşk..
 
Intel® Pentium® 4 İşlemci, son kullanıcıların performansın gerçek keyfini çıkaracağı kullanımlar (görüntü işleme, video içeriği yaratma, oyunlar ve çoklu ortam) için performans sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. HT Teknolojisine† sahip Intel Pentium 4 İşlemci üzerine kurulu bir bilgisayar ile, günümüzün ev ve dijital ofis uygulamaları için gerekli gelişmiş performans ve çoklu görev yürütme becerilerini elde edersiniz.

Özellikler ve Avantajlar


Tüm bilgi işlem gereksinimlerinizi karşılayacak çok yönlülük, performans ve güvenilirlik.
Herkes bilgisayarından farklı şeyler bekler – iş, oyun, Internet, müzik, eğitim ve daha fazlası. Intel® Pentium® 4 İşlemcili bir bilgisayar sizi yeni deneyimlere götürecek kapıyı açar. En az sizin kadar çok yönlüdür.

Hyper-Threading Teknolojisi† ile daha yüksek performans
Hyper-threading iki yazılım katmanını paralel olarak yürütebilmek için çok katmanlı yazılım uygulamalarını destekler ve böylelikle sistemin tepki verme süresini geliştirir. HT Teknolojisine sahip Intel Pentium 4 İşlemciler, sonucunda daha fazla verim ve etkinlik elde edilen performans ve çoklu görev kazanımları sağlar.

Gelişmiş Intel SpeedStep® Teknolojisine‡ sahip Gelişmiş Güç Yönetimi
Gelişmiş Intel SpeedStep® Teknolojisine sahip Intel Pentium 4 İşlemciler, daha az güç gerektiren uygulamalar çalıştırılırken, işletim sisteminin işlemci hızını ayarlayabilmesini sağlar. Artan güç verimliliği tasarruf sağlar.

Intel 64° ile ölçeklendirilebilirlik ve performans
Intel 64° sistemin 4GB'nin όzerinde hem sanal hem de fiziksel belleği hedef almasına olanak sağlayarak, performansı artırır. Intel 64 geleceğin uygulamalarının kullanılabilmesine yardımcı olacak şekilde, 64 bit işlemleri de destekler.

Execute Disable Bit** işlevi yatırımınızı korur
Execute Disable Bit destekleyen işletim sistemleriyle birlikte zararlı bazı “buffer overflow” saldırılarından korunmaya yardımcı olur.

Intel® Pentium® 4 HT Teknolojili İşlemciye sahip ve aynı zamanda Intel® 955, 945, 925, 915 ya da 910 Express Chipset içeren (ürün özellikleri listesine bakın veya satış elemanınızla görüşün) sistemleri araştırın. Performans ve işlevsellik (i) kullandığınız yazılım ve donanımla ve (ii) sistem sağlayıcınızın özellik destekleme/sistem konfigürasyonu niteliklerine göre değişecektir.

Intel 64 için bir işlemci, chipset, BIOS, işletim sistemi, aygıt sürücüleri ve Intel 64 ile çalışabilen uygulamalar içeren bir bilgisayar sistemi gereklidir. İşlemci, Intel 64 yeteneğine sahip BIOS olmadan çalışmaz (32 bit işlemler dahil). Performans kullandığınız donanım ve yazılım konfigürasyonlarına bağlı olarak değişecektir Intel 64 yeteneğine sahip işletim sistemi, BIOS, aygıt sürücüleri ve uygulamalar mevcut olmayabilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…