otmsyn12 Üye Katılım 7 May 2019 Mesajlar 19 Puanları 1 Yaş 25 22 May 2019 #1 Simdi bi proje icin Panel tasarladim projeye start stopu panelden veriyorum panelden yönetiyorum sistemi yani sormak istedigim şey şu baska birisi benim panelime baglanip degisiklik yapabilir mi icine progrram atabilirmi
Simdi bi proje icin Panel tasarladim projeye start stopu panelden veriyorum panelden yönetiyorum sistemi yani sormak istedigim şey şu baska birisi benim panelime baglanip degisiklik yapabilir mi icine progrram atabilirmi
Ertek68 Profesyonel Üye Katılım 16 Ağu 2007 Mesajlar 1,735 Puanları 281 Yaş 52 22 May 2019 #2 Şifre ile korursanız değişiklik yapamaz. Ama sizin programınızı silip yeni program yükleyebilir.
Konu Sah otmsyn12 Üye Katılım 7 May 2019 Mesajlar 19 Puanları 1 Yaş 25 22 May 2019 #3 Ertek68' Alıntı: Şifre ile korursanız değişiklik yapamaz. Ama sizin programınızı silip yeni program yükleyebilir. Genişletmek için tıkla ... Programi silip yeni program yüklemesini engellemenin bi yolu varmi peki
Ertek68' Alıntı: Şifre ile korursanız değişiklik yapamaz. Ama sizin programınızı silip yeni program yükleyebilir. Genişletmek için tıkla ... Programi silip yeni program yüklemesini engellemenin bi yolu varmi peki