Pano hakkında sorum var?

Cevap vermem adına mı sordunuz öylesine mi, cevabım evet. Reis değilim ama ben de insanım, tebessüm ettim sadece ama buu gösterecek emoji yok.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.


Şemadaki devrede gözükmüyor ama makineye uc faz, notr ve toprak kablosu olmak üzere toplam da beş kablo bağlanıyor. Notrun kullanıldığı sayfalardan biri aşağıda, inceleyebilirsiniz. Ayrıca üç faz ve toprak girişli yani notrsuz makinelerimiz de mevcut; izolasyon trafolarının sekonder sıfır çıkışları topraklanmış durumda.

 
Arkadaş kardeş cevabını kral kobra verdi, tartışmayı uzatmak niyetindeysen aradığını bulamayacaksın, dilerim bir gün nikini de değiştiririz.
 

Haklisiniz. Benim de anlatmaya çalıştığım ve varmak istediğim yerde bu. Avrupa menşeli makinelerde izolasyon trafosu olarak kullanabileceği halde adamlar sekonder çıkışından birini özellikle kopruluyor. Neden?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…