Konu Sah huncom Üye Katılım 13 Eyl 2008 Mesajlar 62 Puanları 1 Yaş 61 19 Eyl 2012 #11 İlginiz için teşekkürler . . . takıldığım konularda yardımınıza başvuracağım. Saygılar . . . iyi günler. alarmcisalim' Alıntı: Sanırım, bu konuda biraz da inat etmek gerekiyor ... Yine de başarılı olabildiğinize sevindim kolay gelsin.İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla ...
İlginiz için teşekkürler . . . takıldığım konularda yardımınıza başvuracağım. Saygılar . . . iyi günler. alarmcisalim' Alıntı: Sanırım, bu konuda biraz da inat etmek gerekiyor ... Yine de başarılı olabildiğinize sevindim kolay gelsin.İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla ...
holow Üye Katılım 22 Mar 2011 Mesajlar 36 Puanları 1 Yaş 44 14 Ocak 2013 #12 slm 728 ultra mem tbl 4 numara ve kilit işareti yanıyor keypad ötüyor reset yaptım olmadı ne yapmak gerekir.teşekkürler
slm 728 ultra mem tbl 4 numara ve kilit işareti yanıyor keypad ötüyor reset yaptım olmadı ne yapmak gerekir.teşekkürler
tknsyn Onursal Üye Onursal Üye Katılım 27 Eki 2007 Mesajlar 2,306 Puanları 481 14 Ocak 2013 #13 Sn.holow,bell çıkışında 1 k direnç+ ve - arasına takılı olacak.
Cenkcangulec Üye Katılım 13 May 2008 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 40 14 Haz 2013 #14 Bende de bir paradox alarm paneli var daha önce hiç paradox kurmadığım için paradox hakkında bi,lgim yok bana resimleri,ni göndersemde en azında ban hangi modele ait olduğunu söyleyebilirmisiniz
Bende de bir paradox alarm paneli var daha önce hiç paradox kurmadığım için paradox hakkında bi,lgim yok bana resimleri,ni göndersemde en azında ban hangi modele ait olduğunu söyleyebilirmisiniz
witsound Üye Katılım 19 May 2013 Mesajlar 96 Puanları 1 Yaş 34 14 Haz 2013 #15 kolay gelsin paradoks 1728 ultra panelim var rölesiz eksi tetiği pgm den almak istiyorum programsal ayarlarını söyleyebilirmisiniz iyi çalışmalar
kolay gelsin paradoks 1728 ultra panelim var rölesiz eksi tetiği pgm den almak istiyorum programsal ayarlarını söyleyebilirmisiniz iyi çalışmalar