Sn.MAİN_LOOP parmak izli personel tanıma sistemli projeniz güvenlik sınırını üst sınırda tutmak isteyen şirket ve kurumlar için idealdir.Tebrik ederim.Umarım,umduğunuzdan da fazla ekonomik destek bularak,bundan sonraki gözün retina tabakasını tanıma sistemli projenizi(Elektronik konusundaki hakimiyetiniz ve özel yeteneğinize bakarak,bunu da kolaylıkla yapacağınız görülüyor.)bu forumda tanıtırken görmeyi benim kadar forumdaki diğer arkadaşlar da sabırla bekleyecektir.Projenizin ayrıca,bilim-kurgu ve "kara şimşek" dizilerine meraklı,teknolojiyi seven insanlar için,ayrı bir fantastik ve çekici bir özel yanı da bulunmakta.Foruma katılımınızdan bu yana kısa sürede sağladığınız büyük katkıya da ayrıca minnettarız.Bu projedeki başarınızın,diğer yapmakta olduğunuz taslak çalışmalarınızda da, ayni hız ve şekilde devam etmesi dileğimle.Yalnızca bu forumun değil,tüm Türkiye'nin sizin gibi araştırmacı,yetenekli,uygulamada başarılı insanlara şiddetle ihtiyacı vardır.Uyguladığınız bu sistem,bina güvenliği için düşünülmüş modern bir sistem konumunda idi.Siz bunu otomotiv üzerine uygulamış ve işlevselliğe dönüştürmüş bulundunuz.Araba kiralama şirketleri örneğinde olduğu gibi,personelin güvenlikli kullanımını ve emniyetini sürekli en üst sınırda tutmak isteyen kurumlarca benimsenip finansal kaynakla destekleneceği kesin görünüyor.Başarılarınızın devamını diliyorum.Kolay gelsin.
sayın Main_loop bu yazını okumamiştım bu projen şapka çıkartılır proje tebrik ederım bişey sorcam bağişla bıraz kabaca olacak madem boyle projeyı hayata geçırdın çalıştırdın neden eften puften basıt devrelerle uğraşıyorsun mesela taksi çağırma sistemı yasal olmıyan bır projeyoksa ılla benım ayranım ekşi değıldır dıyenlerdenmısın )
Main_loop kardeş hakikaten cok güzel bir sistem yapmışsın. Cogu insanın hayalindeki şeyi sen yapmışsın. Tebrik ediyorum seni. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın.
Maşallah diyorum. Tebrik ederim.
sizler geleceği tasarlayanlarsınız tebrik ediyor güzel çalışmalar diliyorum.
benim gibi aracına bu sistemleri takmak isteyenler piyasaya cıkmasını bekleyecektir. dilerim fiyatı uygun olur.
kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?