kontaktor Üye Katılım 4 May 2007 Mesajlar 189 Puanları 1 Yaş 43 1 Şub 2012 #11 çok güzel uygulama ve çok uygun fiyat. tebrik ederim çalışmalarınızdan dolayı. birkaç uygulamada kullanacağım plc nizi. sonuçları buradan paylaşırım. arkadaşlar tanımlı haberleşme protokolü yok demişler Ekran ile haberleşme konusunda bu plc ile neler yapmamız gerekir. bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa ve paylaşırsa sevinirim
çok güzel uygulama ve çok uygun fiyat. tebrik ederim çalışmalarınızdan dolayı. birkaç uygulamada kullanacağım plc nizi. sonuçları buradan paylaşırım. arkadaşlar tanımlı haberleşme protokolü yok demişler Ekran ile haberleşme konusunda bu plc ile neler yapmamız gerekir. bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa ve paylaşırsa sevinirim
electroniceng Üye Katılım 10 Haz 2010 Mesajlar 591 Puanları 1 2 Şub 2012 #12 PARSNAV yukarida bir cok sey yazmissiniz , ben sitenizi inceledim , yerli ürünleri destekliyoruz yanlız sitede yazdiginiz bir şey beni etkiledi bu cihazlar +80 derece sıcaklıga kadar calisabiliyormu ? yoksa siz mi yanlis yazdiniz
PARSNAV yukarida bir cok sey yazmissiniz , ben sitenizi inceledim , yerli ürünleri destekliyoruz yanlız sitede yazdiginiz bir şey beni etkiledi bu cihazlar +80 derece sıcaklıga kadar calisabiliyormu ? yoksa siz mi yanlis yazdiniz