paslanmaz silindir acil

Suat takma link vermeye devam et herşey bizim sitede yok buyüzden link vermek gerekiyor bazen
Yahu sen adama şirket tavsiye et. Öbürü çıkmış avantan kaç diyor. Ben yüzyüze neysem forumlarda da aynıyım. Eşine dostuna tavsiye vermez misin? Verirsin. Ama adam seni tanımadığı için önyargılı yaklaşıyor işte.

Yahu sen adama şirket tavsiye et. Öbürü çıkmış avantan kaç diyor. Ben yüzyüze neysem forumlarda da aynıyım. Eşine dostuna tavsiye vermez misin? Verirsin. Ama adam seni tanımadığı için önyargılı yaklaşıyor işte.
O da onun sorunu Suat boşver ben yeni işyeri açıyorum kaç tane arkadaşım akrabam şu firmaya git bir iş çıkar dedi ve ben gittim daha 1-2 yer daha var tavsiye üzerine gideceğim yer

Eş dost bu işe yarar zaten. Bol bol tavsiye alırsın. Hayırlı kazancın olsun inşallah.

http://www.e-hirdavat.com/Proxxon-Mikro-Agac-Tornasi-27020-DB-250,PR-26421.html
Ahşap tornanın kralı internette 450 lira. Ankara'da malum yerden daha da ucuza alabilir. Neden maceraya sürüklüyorsunuz adamı?

Tanıyoruz , sen proxxon Ankara reklamcısı değil misin ?
Dikkat çekici olan hangi şirketin sattığı değil hangi markayı sattığı .
Komisyon sataşmasının , insanları " maceraya sürüklediğim " iddiası ile ilgisini keşfedemedin ?

Burada bilinir ki bütçesi kısıtlı arkadaşlara her zaman destek veririm.
Sen insanları maceraya sürüklediğimi iddia ederken ne gördün de yazdın ?

Varsa teknik konularda bildiğin buyur tartışalım , ilgili ilgisiz konularda laf sokmanın kime ne yararı var ?

Az sakin olun fiyt veriyorum ......ayrica cok cikarim var...kazan 500 600 e yapariz:)))

300 liraya işini görebileceği bir makine alabilecekken makineyi kendisinin yapması için vatandaşı teşfik ettin. Kötü bir şey değil tabi. Deneyim kazanır ama bu vatandaşın odağı belli. Makine alıp işe girişecek. O makineyi kendi yapsa bitiremeden canından bezer be. Ne tesbih kalır gözünde ne hobi. Farklı alternatif tavsiyeleri olabilir ama sen tavsiye vereyim derken uçuyorsun be kardeşim. Konuyu çorbaya çeviriyorsun.

Herkes her zaman kendi yapamaz. Bazan satınalmak lazım. Ben tornayı kendim yapayım dedim ama yapmadım. Sanırım yapabilirdim ama ne o kadar zamanım ne de o kadar sabrım vardı. Gittim satın aldım. İyi ki de öyle yapmışım.

Sen hiç sıkılmadan alenen ve de iftira ile "avantacısın" diyeceksin, ben de laf sokunca utanacağım öyle mi? Yapma kardeşim. Dilin kemiği yok da parmağın da mı yok? Yazarken niye düşünmüyorsun lafın nereye gideceğini?

Forum istatistikleri

Konular
129,881
Kullanıcılar
452,761
Son üye
tatar7342

Yeni konular

Geri