Yapmadigim bisi degil hocam orner olarak ayni islemi piezoda yapmistim zamaninda illaki bi yolu olur 2 tane jak siparisi verdim stereo gelsin ben deneyecegim olurunu olmazini yazicamMikrofon girişine yüksek seviye aux bağlantısı yapamazsınız.
Mikrofon level 1-3mV civarıdır. Hat seviyesi ise 1000mV tur Yani 1V.
Birkaç milivoltluk bir girişe 1V luk sinyal veremezsiniz.
Ses frekansini voltaj regulatoru ile yapamazsinkiAnee ozaman voltaj regülatörü olur dimi
Tüh ozaman internetten bakayım trafo yapımı vardır herhalde avıo metre ile ölçeriz de nasıl yapcaz trafo 2 giriş 2 çıkış olarak yapılacak değilmi birde ölçerken nasıl yapacaz ya bu işlere merakım var elim yatkındır fakat çok bilgim yokNeyi regüle edeceksin?
Ne yapacağımı bilemedim yaaYapmadigim bisi degil hocam orner olarak ayni islemi piezoda yapmistim zamaninda illaki bi yolu olur 2 tane jak siparisi verdim stereo gelsin ben deneyecegim olurunu olmazini yazicam
Ses frekansini voltaj regulatoru ile yapamazsinki
Ya arkadaşlarımı trolleyecem ses değişme programı ile pcden çevirip sesi değişmiş şekilde karşıya aktaracağımkonuya pek hakim değilim ama çok merak etim acaba bu konuyu acan arkadaş neden böyle bir iş girişiminde bulunmuş birde acaba pc deki sesi neden aktarmaya çalışıyor bunun için yazılımsal olarak ta yapılabilir sanırsam benim bir arkadaşım böyle bir şeyi yazılımsal olark yapmışt ama sizin dedğiniz gibi değil ama yinede siz neden böyle bir iş girişimde bulundunuz ona göre arkadaşıma söyleyeyim yardımcı olalım
Arkadaşı oyun üzerinden kandıracağım olmuyor herşeyi denedim app lerde hazır ses vermiş adam sesi istediğin gibi ayarlayamıyorsunee neden bu kadar karmaşık yollara giriyorsun ki pc ses değiştirici indir orada değiştir sonra arkadaşını kadndır ama sen reel time istiyorsan app ler var niye bu kadar karmaşık işlere giriyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?