PCB kart imalatı için yardım

vecivicivokke

"Elenktirink elaktirinik olurmu onsuz evlilink? "
Yönetici
Yönetici
Arkadaşlar merhaba

Resimde gösterdiğim devreyi seri imalat için PCB yaptırmam lazım . İlk etapta 10 tane yaptırma niyetim var. Bu konuda ücreti mukabilinde destek olabilecek varmı ?

Ekli dosyalar

• IMG-20260724-WA0006.webp
    IMG-20260724-WA0006.webp
    91.8 KB · Görüntüleme: 43
ttp223 sensör, ekran, haporlar, uno...
tahmin etmeye çalıştım olmadı, nedir bu?
Halka oyunu ustam. Kimse araklamasın çok uğraştım valla:) nihai hâlini isteyen olursa uyguna veririm.

Kablosuz yüzüğü start noktasına temas ile süre başlar. Gövde teline her temasta karışık komik sesler verecek . Finish plakasına halka temasında ekranda temas sayısı ve süre yazar. Start noktasına tekrar temasta herşey baştan başlar . Devrenin yazılım ve test tarafı bitti çok şükür . Seri imalat için PCB ihtiyacım var .

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260812-204929.webp
    Screenshot_20260812-204929.webp
    28.7 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Halka oyunu ustam. Kimse araklamasın çok uğraştım valla:) nihai hâlini isteyen olursa uyguna veririm.

Kablosuz yüzüğü start noktasına temas ile süre başlar. Gövde teline her temasta karışık komik sesler verecek . Finish plakasına halka temasında ekranda temas sayısı ve süre yazar. Start noktasına tekrar temasta herşey baştan başlar . Devrenin yazılım ve test tarafı bitti çok şükür . Seri imalat için PCB ihtiyacım var .

Hayırlısı olsun, güzel bir şeye benziyor. 10 adetten sonra devamı gelir inşallah.
çok satılacak diye ucuz olmasın. Hediyelik olarak uygun fiyat oldumu devamı gelir.

Arkadaşlar merhaba

Resimde gösterdiğim devreyi seri imalat için PCB yaptırmam lazım . İlk etapta 10 tane yaptırma niyetim var. Bu konuda ücreti mukabilinde destek olabilecek varmı ?
Güzel bir pcb çizimi yapılırsa daha güzel bir şekle girer kart boyutu 4 kat Küçük'e bilir Arduino yu oraya ic olarak takip diğer parçaları da ic olarak koyup profosyonel bir pcb çıkabilir

Forum istatistikleri

Konular
133,388
Kullanıcılar
459,260
Son üye
cumhur003

Yeni konular

Geri