@Mr_YAMYAM
Ben kendi çapımda denemeler, testler yapıyorum. Amaç, bir cihaz üretmek değil, can sikintisindan kurtulabilmek, kafa dağıtmak.
Bunu açıkça itiraf edeyim; ben hi-end ci (audiophile vs) değilim. Hatta zar zor Hİ-Fİ ci olabilirim. Yaptığınız işe, ürettiklerinize, paylaştığıniz bilgi ve tecrübelere saygı duyuyorum. Bana da faydalı oluyor tabi ki, inkar edemem.
Siz yazdiklarinizla teknik gerçekleri, olması gerekenleri ortaya koymuşsunuz. Ben ise, gücüm yettiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Tda 8425 i denedikten sonra, şimdi de gözümü tda7439 a diktim. Teknik özelliklerinin bir kaçı:
Bass, Treble ve mid range, ayar aralığı +/-14dB; (20dB değil ama ne yapalım işte)
Volume ayar aralığı -48 0dB,
Giriş seçici, 4 giriş, giriş direnci 100k ohm (tipik)
Ayarlanabilir kazanç devresi ile kaynak cihazlara uyumluluk ( bir nevi pire amfi yani);
Tavsiye edilen çalıştırma voltajı 9v.
Bunları test ederek birşeyler çıkarmaya çalışıyorum. Dediğim gibi; amaç bir cihaz üretmek değil, denemeler yapmak. Birşeyler öğrenmek ve tecrube kazanmaya çalışmak. Ancak bunu zamana yayarak yapıyorum. Kafama esince harekete geçiyorum. Benim yaradilisim böyle, ne yapayım.
Sonra bir ara başınızı agritirim. Kusura bakmayın.