albaytrex Üye Katılım 20 Tem 2010 Mesajlar 22 Puanları 1 Yaş 32 19 Eki 2014 #1 Pendev Manyetik Motoru Simülasyonu - Mühendis Beyinler Perendev’in manyetik motorunu birçoğumuz biliriz. Perendev motoru manyetik alanı kullanarak bize sonsuz enerjiyi umut ediyordu. Fakat bu umut hiçbir zaman olmadı. Perendev 29 Mayıs 2010’da 61 şirketi dolandırmak suçlamasıylı Almanya’da tutuklandı. Sizlere Perendev manyetik motorunun simülasyonunu hazırladık. Umarım ilginizi çekecektir.
Pendev Manyetik Motoru Simülasyonu - Mühendis Beyinler Perendev’in manyetik motorunu birçoğumuz biliriz. Perendev motoru manyetik alanı kullanarak bize sonsuz enerjiyi umut ediyordu. Fakat bu umut hiçbir zaman olmadı. Perendev 29 Mayıs 2010’da 61 şirketi dolandırmak suçlamasıylı Almanya’da tutuklandı. Sizlere Perendev manyetik motorunun simülasyonunu hazırladık. Umarım ilginizi çekecektir.
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,292 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 19 Eki 2014 #2 Bu tür bir motorun varlığına inanmadığım için kafa bulandırıcı buluyorum. Ama herkesin düşünce ve fikrine saygı duyarım. Bir kişi çıkıp şu motoru yaptım deyip çalışan şeklini göstersin lütfen.. kolay gelsin.
Bu tür bir motorun varlığına inanmadığım için kafa bulandırıcı buluyorum. Ama herkesin düşünce ve fikrine saygı duyarım. Bir kişi çıkıp şu motoru yaptım deyip çalışan şeklini göstersin lütfen.. kolay gelsin.
musa217 Üye Katılım 28 Ara 2009 Mesajlar 222 Puanları 1 Konum Usa 6 Ara 2015 #3 serkan bey muhammer yıldız dıye bırısı cıkardı manyetık motor youtb bakarmısınız aynımı sıstemı ama super calısıyor
serkan bey muhammer yıldız dıye bırısı cıkardı manyetık motor youtb bakarmısınız aynımı sıstemı ama super calısıyor