@ kazımugur
CCS C kurcalanmadan kullanılsa idi default olarak o kodları çalışma dosyasında üretirdi.
O derleyiciye ve diline Pic C değil CCS C deniyor.
Pic C denince microchipin derleyicisi ve Hi-Tech akla geliyor.
CCS C IDE kullanıyorsan , resimlerden öyle anlaşılıyor , proje oluştururken wizard kullan , kolaylık olur ve kaydedeceğin yeri seçebilirsin.
Birincisi kurcalanmadan kullanılması ile hiçbir alakası yok cunku zaten kurcalamadan kullandım. eğerki "problemi hallettim" dediğim kısımdaki linki inceleseydin zaten anlardın pic c compiler'ı kurcalamakla alakalı olmadığını çünkü sorunun çözümü windows işletim sistemindeki görunur dosya ayaları ile alakalıydı...
ikincisi programın adı pic c compiler. zaten programı yüklediğin zaman masaüstünde oluşan simgesinde de "pic c compiler" yazıyor. ccs c dilini derlediği için ccs c compiler orijinal adı olabilir. pic c compiler dediğim zaman neyden bahsettiğimi bunca insan anladığına göre, ccs c compiler mı pic c compiler mı olduğu cevap olarak buraya yazılmasını gerektiren bi durum değil.
pic c compiler denildiğinde akla hitec-c gelmiyor. hitec c compiler denince akla o geliyor.
@ tyildizak, evt dostum dosyaların görunurlüğü ile ilgili bir durummuş...