pic editleme

canitin44

Üye
arkadaşlar sitede aradım bulamadım eli edmbir adet pic var bunun içindeki bilgileri okuyup nasıl düzenleme yapabilirim.pic i okutup hex dosyasına çevirdim sonra neler yapmam lazım?? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekür ederim

Hex dosyayı okuyup değiştirmek yeni devre yapıp programı yazmaktan daha zordur.
Yapmak istediğinizi ve elinizdeki devreyi paylaşırsanız yardımcı olacak cevaplar gelecektir.

elimde devre yok daha doğrusu var ama smilasyon veya baskı devreside yok normal çalışan bi cihaz Lcd ekranlı bir kapı kilit cihazı bunun lcd ekranına yazan ingilizce yazıları türkçeye çevirmek istiyorum

profesyonel bir urunse yani ticari ise %100 olasılıkla kod koruma aktif dir ki bu durumdada okudugunuz bilgiler zaten gercek icerik degil boş karakterlerdir bunun yerine forumda aratırsanız Lcd li sifreli kilit sistemleri acik kaynak kodlu ve tasarım semali olarak var onlari yeniden yapmaniz daha mantikli bence yani

sonuç kesinlikle olmaz ölemi arkadaşlar..garip bi durum elin oluu kırılmaz denen iphone u kırıyor biz altı üstü bi Lcd ekranı türkçe yapamıyoruz ((

kardeş olmaz diye birşey yok elbette olur bu işler ama yeniden yazmak çok daha kolay olur bu işlerde. iponu kırmak başka bir Lcd ye veri göndermek başka. mesele bu.

ok..o kısmını anladım peki hex dosyasını okudum yani okuttum asm çevirdim hangi satır hangi işi görüyor o kısımları zor sanırım

yok aslında asıl sorun hex dosyasını okudmak makine dilini asm ye cevirttir ben sana satır satır anlatayım programı burada ama asıl iş hex i asm ye cevirmek bunun icin convert yazılımlar var ama emin olki ona harcayacagın zamanda en az 10 tane Lcd li sifre kontrol lu kilit projeji cikar ortaya o yuzden herkez olmaz diyor onunla ugrasacak zamanın 1/10 da adam oturup projeyi yapar daha hayırlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…