PIC proje geliştirme üzerine

_MeRKeZ_

Üye
Katılım
30 May 2011
Mesajlar
44
Puanları
1
Yaş
32
Merhaba arkadaşlar,

Ben mekatronik mühendisliği öğrencisiyim. Kendimi robotik alanında geliştirmek istiyorum. Bu yüzden elektroniği ve dolayısıyla PIC'i iyi öğrenmem gerektiğini düşünüyorum. Yaklaşık 3-4 aydır PIC ile uğraşıyorum. Her ne kadar elektronik temelim iyi olmasa da CCS C dilinde az da olsa bir yol katettiğimi düşünüyorum. (Zaman zaman PIC ile alakalı sorularımı buraya yazmıştım) Kendimi daha da geliştirmek istiyorum fakat ne yapacağım konusunda emin değilim. Kendi kendime düşünüp proje geliştirmek istiyorum fakat henüz düşündüğüm projeyi hayata geçirecek kadar yeterli bilgim yok. Ne yapayım, nasıl yapayım, hangi kaynaklardan yararlanayım bunları öğrenmek istiyorum. Tavsiyelerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler..
 
Başka bir konuda şöyle bir mesaj yazmıştım.
Ek olarak bol bol internetteki açık projeleri incele.
Sonra da o projeleri kendin yapmaya çalış.
Kendini geliştirmenin en iyi yolu budur...


 
Serdar Çiçek - CCS C ile PIC Programlama kitabını al,o kitabı iyi oku.Ondan sonra işin daha kolay olacaktır.
 
bende senin gibi bişey bilmiyordum ama biyerden başlamak lazım. öncelikle internette biçok proje var ne yapacağına karar ver ardından yapmak istediğin proje için hangi programlama dilini kullanıcaksan onu öğren. ben açıkcası pic basic'i tavsiye ederim çok basit..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…