PIC ve LCD Programlamasını iyi bilen kişilere proje verilir.


Buradaki durum su aslında ben daha önceden PIC programladım fakat LCD ile hiç uygulamam yok. ve şuanda elimde bir proje var ben bunu PLC ve Ekranla zaten çözebiliyorum ama bana maliyeti çok yüksek olduğu için bunu seri hale getirip standart bir ürün yapmak.
Çünkü uygulama bir plc ve ekran için çok basit.
Aradığım arkadaş bana devreyi yapmalı ve kısaca pıc içine sabit sayı nasıl kaydedilir ve bunu ekranda nasıl gösterilir kısmını göstermesi bile yeterli
Programın içeriği ile ben oynayabilirim.
 
Malatyadaysanız ve assembler ile lcd sürmeyi öğrenmek isterseniz ben yardımcı olrum benim için para mesele değil.
 
Malatyadaysanız ve assembler ile lcd sürmeyi öğrenmek isterseniz ben yardımcı olrum benim için para mesele değil.


Arkadaşım teşekkür ederim ama bana daha çok birlikte çalışabileceğim ekip arkadaşı lazım.Ben Bursadayım fakat mesafe sorun değil. Sadece benim için zaman önemli, eğer belirlediğimiz zamanda projeyi çıkartacak zihniyete sahipsen , seninle çalışmak isterim. Çünkü elimde daha çeşitli projelerde var.
 
Aslında iki önemli problem var 1.si benim sizin bahsettiğiniz projeyi çıkartabilecek altyapımın henüz olmaması (eğer veriler harici bir eprom vs ye kaydedilecekse ki 1 haftalık veri için gerekir herhalde) ikincisi zaten ekstra bir proje ile birebir uğraşacaak vaktimin olmaması, bu nedenle öğrenmek isterseniz yardım ederim demiştim ama buda birebir olmazsa çok zor.
Bunun haricinde eğer veriler pice geldi tamam (şimdi sizin dediğiniz kısım "kısaca pıc içine sabit sayı nasıl kaydedilir ve bunu ekranda nasıl gösterilir") bunu pic içinde biryere kaydedip 2*16 lcd de göstermek için bir program isterseniz göndereyim inceleyin (assembler ile yazılmış olarak).
 
yakında bursaya gıdeceğım eskışehirdeyım kiş sezonunda proje yapmaya zamanım oluyor duşunursenız goruşelım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…