pic18f4550 ve usb

kudret bey pic proğramımın metin halini istiyorum yani. metin belgesiyle yada word belgesiyle açılabilir olanını
 
kudret bey kusura bakmayın yeni gördüm de proğramda hata var. ben rf ile uğraşmayacağım bu projede anlatamadım galiba? sadece klavyedeki ok tuşları 4 ayrı led yakacak böyle diyelim. anlatabildimmi? rf ile bu projede işim yok. pc proğramını bekliyorum kolay gelsin.
 
ayrıca yazdığınız proğramlarda usb bitinin kullanımı ile ilgili bir komut göremedim. zaten 628 ile bu işi asla yapamazsınız o picde usb pini yok. siz sadece bana pc proğramını yollayabilirseniz ben pic tarafını kendim halledeceğim. teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
 
Merhaba,
Verdiğim dosyalarda sizin projenizi gerçekleştirecek tüm bilgiler mevcuttur.Siz bu şemada bulunan elemanları brotoborda kurun ben de size en basitinden PC'den kontrol edebileceğiniz bir PRENSİP programı yazacağım.Ama hazır herşeyi ile bitmiş bir çalışma isterseniz Tahmin ediyorum ücreti mukabilinde yapacak arkadaşlar olacaktır.Bu benim işim değil.Ben sadece çok açık olarak prensip şemalarını ve de programlarını verebilirim.


Bu dosyaları açınız ve de tüm klasörleri C:\ ye yükleyiniz.
Not:SABLON_USART_1 de bulunan pl 2303 adlı dosyayı açın setup ile notbukunuzda sanal bir serial port oluşturun.Bu bende COM3 olarak gözüküyor.Siz comboboxta arayıp bulabilirsiniz.Kolay gelsin.Bundan sonraki gayret ve emek size ait olacaktır.
 

Ekli dosyalar

  • PC_to_PIC_temz.rar
    186.8 KB · Görüntüleme: 1
teşekkür ederim kudret bey çok işime yaradı pic tarafını kendim hallettim bile devre de tamam. teşekkür ediyorum.
 
kudret bey proğramlara daha detaylı bugün bakabildim ama dediğim şekilde olmamış yanlış anlaşıldım sanırım! klavyedeki ok tuşları dedim mause yi kullanmak istemiyorum! klavyedeki ok tuşları ile bu proğramlar çalışmıyor!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…