Selim07
Üye
Abilerim ustalarim ben kazanda su isitma olarak kullanacagim bir pid ssr rezistans sistemi kurmak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim not Elektrik Elektronik bilgim cok iyi degil
Ayarlı temostadla kolayca problem çözülebilir ?Abilerim ustalarim ben kazanda su isitma olarak kullanacagim bir pid ssr rezistans sistemi kurmak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim not Elektrik Elektronik bilgim cok iyi degil
Kullanacagim rezistans 4000 watt olacakAyarlı temostadla kolayca problem çözülebilir ?
10 amper cikisi olan bi termostatin cikis gucunu 20 amper e veya daha yuksege cikarma sansimiz var mi farkli bi cihaz kullanarakKullanacagim rezistans 4000 watt olacak
Röle/kontaktorle tabiki mümkün.10 amper cikisi olan bi termostatin cikis gucunu 20 amper e veya daha yuksege cikarma sansimiz var mi farkli bi cihaz kullanarak
Ust bu islarden anlayan birini bulamadim cevremdeMerhabalar;
Pid kontrolcü var mı,ne kullanacaksınız.
Valla ben bu islerden anlamiyorum hangi urunu hangi cihazi kullanicam bilmiyorumRöle/kontaktorle tabiki mümkün.
Laboratuarda, her çeşit riskli işle uğraşıyorum. Laboratuar şartlarında güvenlik sistemlerimiz var olduğundan problem etmiyorum. Kendi güvenliğimizi de en üst seviyede alıyoruz. Eldiven , ayakkabı,gözlük, maske vs.. Ancak evdeki prizi değiştirmek için elektrikçi çağırıyorum. Riske atmamak gerek.Bence elektrikçiler de para kazansın.
Madem bilmiyorsunuz, bilen birisine
yaptırın.
Siz yüksek akımla çalışıyorsunuz. Elektrikçi ile görüşün. Çok fazla para alacağını sanmıyorum.10 amper cikisi olan bi termostatin cikis gucunu 20 amper e veya daha yuksege cikarma sansimiz var mi farkli bi cihaz kullanarak