Konu Sah SkySea53 Üye Katılım 14 Mar 2021 Mesajlar 53 Puanları 1 Yaş 23 4 Haz 2022 #21 serkan_48' Alıntı: Gozle görünen bir hasar yok. Ölçülerek ilerlemek lazim. İlk basta ses açma kapama potu ile başlanmalı. Genişletmek için tıkla ... multimetre ilemi ölçüm yapiyim yoksa başka bir aletlemi?
serkan_48' Alıntı: Gozle görünen bir hasar yok. Ölçülerek ilerlemek lazim. İlk basta ses açma kapama potu ile başlanmalı. Genişletmek için tıkla ... multimetre ilemi ölçüm yapiyim yoksa başka bir aletlemi?
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,619 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 4 Haz 2022 #22 GokdenizReis53' Alıntı: multimetre ilemi ölçüm yapiyim yoksa başka bir aletlemi? Genişletmek için tıkla ... güzel insan ölçüm yapabileceğin başka bir alet ne var?
GokdenizReis53' Alıntı: multimetre ilemi ölçüm yapiyim yoksa başka bir aletlemi? Genişletmek için tıkla ... güzel insan ölçüm yapabileceğin başka bir alet ne var?
servetd Profesyonel Üye Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 1,402 Puanları 281 Yaş 54 Konum ankara 4 Haz 2022 #23 radyoyuda tamir edebilsek mcgyver gibi adam olurduk. su borusundan füzem bile yapabilirdik
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,336 Puanları 2,956 4 Haz 2022 #24 paskomya' Alıntı: güzel insan ölçüm yapabileceğin başka bir alet ne var? Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam . Kızma bana güzel insan .( üstat ) Bende çok metre ( multimetre ) var . Kolay gelsin , Sağlıcakla Kolay gelsin sağlıcakla Kursumuza başlıyoruz. Elektronikten anlamam Ses ? Sorunu olduğu için. Kolay gelsin sağlıcakla. Son düzenleme: 4 Haz 2022
paskomya' Alıntı: güzel insan ölçüm yapabileceğin başka bir alet ne var? Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam . Kızma bana güzel insan .( üstat ) Bende çok metre ( multimetre ) var . Kolay gelsin , Sağlıcakla Kolay gelsin sağlıcakla Kursumuza başlıyoruz. Elektronikten anlamam Ses ? Sorunu olduğu için. Kolay gelsin sağlıcakla.
Konu Sah SkySea53 Üye Katılım 14 Mar 2021 Mesajlar 53 Puanları 1 Yaş 23 4 Haz 2022 #25 potansiyometreyi değiştirdim fakat hala aynı sesi veriyor pot düzgün çalışıyor şuanda