murtezza Üye Katılım 6 Şub 2009 Mesajlar 47 Puanları 1 Yaş 73 10 Ağu 2009 #11 tanay' Alıntı: İstanbul'da Tamamı Uygulamalı PLC eğitimleri devam ediyor... Yeni eğitim 14 Ağustos'da... Kaçırmamanızı tavsiye ederim, kontenjan sadece 10 kişi... Ayrıntılı bilgi ve başvuru için aşağıdaki linke bakınız... EGT.01 PLC EĞİTİMİ 3. GRUP (İSTANBUL) Genişletmek için tıkla ... İstanbul'da Tamamı Uygulamalı PLC eğitimleri devam ediyor... Yeni eğitim 14 Ağustos'da... Kaçırmamanızı tavsiye ederim, kontenjan sadece 10 kişi... Ayrıntılı bilgi ve başvuru için aşağıdaki linke bakınız... EGT.01 PLC EĞİTİMİ 3. GRUP (İSTANBUL)
tanay' Alıntı: İstanbul'da Tamamı Uygulamalı PLC eğitimleri devam ediyor... Yeni eğitim 14 Ağustos'da... Kaçırmamanızı tavsiye ederim, kontenjan sadece 10 kişi... Ayrıntılı bilgi ve başvuru için aşağıdaki linke bakınız... EGT.01 PLC EĞİTİMİ 3. GRUP (İSTANBUL) Genişletmek için tıkla ... İstanbul'da Tamamı Uygulamalı PLC eğitimleri devam ediyor... Yeni eğitim 14 Ağustos'da... Kaçırmamanızı tavsiye ederim, kontenjan sadece 10 kişi... Ayrıntılı bilgi ve başvuru için aşağıdaki linke bakınız... EGT.01 PLC EĞİTİMİ 3. GRUP (İSTANBUL)