PLC KURSU

telsiz

Üye
Katılım
23 Eyl 2006
Mesajlar
592
Puanları
31
Konum
Kocaeli
Merhaba Arkadaşlar
20.09.2010-24.09.2010 Tarihleri Arasında Siemens s7300-400 Temel Seviye Eğitimi Almak Üzere Siemens Kartal Tesislerinde Olacağım.Daha Önce Burada Eğitim Almış Olan Arkadaşlardan Eğitim İçeriği İle İlgili ve Bize Kazandıracağı Tecrübeler Neler Olacaktır Görüşlerini Almak İStiyorum.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Ben size PLC öğrenebilieceğiniz bir program yazayım. Bildiğiniz bir makina düşünün bunun programını yazayım bildiğiniz girişleri çıkışları olacak. ilgili yerlere sinyal verdiğinizde örneğin bir valf açılacak. şeklinde siz de bunun üzerinde deneye deneye plc kullanmayı öğrenin.
 
Deneyerek öğrenme işi sahada olur arkadaşım.proje gönderip,sanal similasyonlarla anca lamba yakıp söndürülür.benim 10 yıllık saha tecrübem var arkadaşım,ben makinaların altında yatıp kalktım arıza ararken.plc yi de temel olarak zaten yazabiliyorum.ben sadece plc kursuna gidiyorum kurs ile ilgili düşüncelerinizi almak isterim demiştim.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,214
Mesajlar
924,302
Kullanıcılar
451,579
Son üye
nourshan youssef

Yeni konular

Geri
Üst