PLC Problemi.

arkadaşlar s7200 deben normalde ufak ufak çalışmaya başladım normalde.. .maın..de yazıyorum programı sbr_0 ınt_0 bunları nerelerde kullanabiliriz negibi kolaylıklar saglar bizim için ayrıntılı bir şekilde anlata bilirmisiniz..

KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
yardım edecek cvp verecek kimse yokmu ya...
Merhabalar sn mustafaelmas
Sbr alt programlar içindir yan ana programda olmayıp devamlı taranması gerekmeyen sadece belli durumlarda ana program ddöngüsü içinde bi yerde çağırdığınız zaman işlenen programı oraya yazarsınız. Bu gereksiz yere çevrim süresinin uzamasını engeller programı yaparken alt programlara bölmeniz kolaylık sağlar vs gibi.
Int ise kesme alt programları içindir bunun için kısa bi araştırma yapınız kesme (interrupt) için kolayca fikir sahibi olacağınıza eminim.
İyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…